XTZ Spirit Sub 12 Matte White

SKU 12746
3 990 kr
Kraftfull subwoofer (Class-D, 400 W Peak) på 12 tum med rejält stagad kabinettkonstruktion. Finns i mattsvart som mattvit högkvalitativ multilagersfärg.
In stock
1
Product Details
Brand: XTZ
GTIN (EAN): 7340030417656
Product type: Loudspeaker
HS Code: 85182100
Origin Country: CN
Unifaun Sender-ID: 4
Unifaun Parcel Amount: 1
Enhet: 1 styck


XTZ Spirit SUB 12 - Kraftfull och snabb aktiv subwoofer med hög precision

Subwoofern XTZ Spirit SUB 12 konstruerades för att fungera lika bra till film som musik. På grund av dess styva men samtidigt lätta 12”-membran, är den kapabel till att leverera alla impulser med maximal noggrannhet. 400W-förstärkaren garanterar att tillräcklig effekt alltid kan tillgodoses, och är väldigt effektiv på grund av dess Class-D teknologi. Mångsidighet är ett nyckelord för oss på XTZ. Eftersom denna subwoofer erbjuder åtskilliga Room Tuning-möjligheter, kan den alltid anpassas till rumsakustiken eller efter din personliga preferens.

Element

Det långslagiga elementet på som används för Spirit SUB 12 är framtaget i vårt utvecklingscenter, och optimerat för perfekt styvhet/vikt-förhållande. Tack vare det starka magnet-systemet och 400W-förstärkaren, kan dess subwoofer leverera stora deflektioner med största exakthet. XTZ Spirit SUB 12 uppnår ett jämnt frekvenssvar över hela dess frekvensomfång. Spindeln är ventilerad för att undvika kompressions-effekt.

Ljudjusteringar

På baksidan av denna subwoofer sitter en switch som erbjuder tre olika inställningsmöjligheter för att justera ljudet. Det är möjligt att öka kickbasen, eller minska djupbasen för att kompensera för en placering nära väggen. Spirit SUB 12 är dessutom utrustad med två basreflexportar vilka kan stängas med de medföljande pluggarna för att ändra de grundläggande egenskaperna för denna subwoofer.

Kabinett

Den massiva konstruktionen med en 25mm tjock front-baffel gjord av MDF och minst 18mm tjocka sidoväggar bidrar till Spirit SUB 12:s tunga vikt. Tillsammans med de interna stagningarna och dämpmaterial, reduceras resonanserna till ett absolut minimum. Elementen kan följaktligen arbeta under ideala förhållanden och spela med högsta precision.

Lacken

Tack vare såväl mattsvart som mattvit högkvalitativ multilagersfärg, smälter XTZ Spirit SUB 12 enkelt in i vilket vardagsrum som helst. Subwooferns utsida är polerad för att uppnå ett perfekt yttre.

Terminal

Terminalen på baksidan erbjuder en anslutning via mono eller stereo-RCA-kabel. Den har även en high-level-input vilken är användbar när förstärkaren inte har någon specifik subwoofer-utgång. Det är dessutom möjligt att konfigurera nivå, fas och delningsfrekvens på terminalen.

Frontskydd

Frontgrillen skyddar för det första elementen från damm och för det andra från möjlig skada. För att försäkra perfekt ljudöverföring, är tyget ljudtransparent och har minimal påverkan på högtalarens ljud. Vår vita subwoofer kommer med ett vitt frontgaller, och ett svart frontgaller medföljer den svarta upplagan.


SPECIFIKATIONER

Konstruktionstyp: 12" aktiv hybrid subwoofer (Basreflex / Sluten)
Basregister: 1 x 300 mm (12") Long-Stroke (Polymerförstärkt bomull)
Förstärkare: 1 x Class-D-förstärkare
Frekvensrespons: 25 - 160 Hz (+/- 3dB)
Effekt: 400 W Peak / 200 W RMS, Class-D
Fas: Variabel 0 - 180°
Delningsfrekvens: Variabel 40 - 160Hz, Bypass
Terminal: 2 x RCA, LFE, High-Level
Ljudinställningar: Basreflex / Sluten (2 portar), 3 x EQ (REF, EQ1, EQ2)
Frontskydd: Vit
Fötter: 4 x gummispikar (M6-gänga)
Dimensioner: 365 x 490 x 400mm (B x H x D) (Höjd inkl. fötter)
Vikt: 24 kg
Färg: Mattvit
Garanti: 5 år (Elektronik: 2 år)
Kvantitet: 1 st

Save this product for later