XTZ Spirit 8 Matte White Demo

12900
2 195 kr
Kraftfull centerhögtalare ur XTZ Spirit-serien i väl tilltagen storlek. Bestyckad med dubbla 6,5-tumsbasar. Bredd: 60 cm, Höjd: 21 cm, Djup: 29 cm.
In stock
1
Product Details
Brand: XTZ
GTIN (EAN): 7340030417564
Product type: Loudspeaker
HS Code: 85182200
Origin Country: CN
Condition: Used
Unifaun Sender-ID: 1
Unifaun Parcel Amount: 1
Enhet: 1 styck


XTZ Spirit 8 - Centerhögtalaren som är slagkraftig och exakt

Storslaget ljud - Centerhögtalaren XTZ Spirit 8 övertygar med komponenter i högsta klass och avancerade teknologier. Diskanten är en egenutvecklad 25mm silkesdome och monterad i en waveguide för att bibehålla maximal precision även vid höga ljudtryck. Waveguiden är också grunden till att spridningen är kontrollerad och jämn. Mid/bas-elementen är framtagna i vårt eget laboratorium och är perfekt anpassade för att prestera i kabinettet tillsammans med diskanten. Dynamiken, impulsförmåga och balansen i ljudet är fantastisk i denna prisklass och sträcker sig ifrån djup bas till de högsta frekvenserna med sådan precision att gåshud är ofrånkomlig vid njutning av musik och film.

Element

25mm silkesdiskanten är specialanpassad för Spirit-serien och är därför perfekt tillsammans mid/bas-elementen. Tack vare waveguiden i diskanten, har såväl spridningsmönster och effektiviteten optimerats och distorsion minimerats. De två 6 1/2”-mid/baselementen är av egen utveckling och ger precision både vid låga och höga ljudnivåer. Dessa element i högsta klass har lång slaglängd och kan därmed återge en slagkraftig och tight bas.

Ljudinställningar

På baksidan av Spirit 8 finns en jumper, med vilken man kan justera diskantnivån till den aktuella rumsakustiken eller din personliga preferens. Väldigt användbart i moderna hem där stora reflekterande ytor och dämpande material är vanligt. Det är dessutom möjligt att stänga eller öppna basreflexportarna på baksidan med de medföljande pluggarna, för att ändra högtalarens grundläggande egenskaper mellan basreflex och sluten konstruktion. Om exempelvis båda portarna är stängda, så kommer högtalaren att spela mindre djupt, vilket underlättar när högtalaren behöver placeras nära en vägg.

Kabinett

Spirit 8:s MDF-kabinett är utrustat med en hela 25mm tjock frontbaffel och 18mm starka sidoväggar förstärkta med interna stag. Tillsammans ger detta en stabil och robust högtalare. För att ytterligare minimera de interna resonanserna, har en stor mängd dämpande material använts.

Lacken

Den applicerade polerade flerlagers-lacken garanterar ett utmärkt kvalitetsintryck. I matt svart såväl som matt vit, så visar Spirit 8 tveklöst var uttrycket ”ljudmöbler” har sitt ursprung. Den klassiska, men samtidigt moderna, konstruktionen bidrar till denna högtalares tidlösa estetik.

Terminal

Den guldpläterade skruv-terminalen garanterar optimal kontakt och anslutning för dina högtalarkablar. På så vis kan en säker anslutning med bästa möjliga signalöverföring garanteras. Dessutom har terminalen en jumper för justering av diskanten.

Frontskydd

Frontgrillen skyddar för det första elementen från damm och för det andra från möjlig skada. För att försäkra perfekt ljudöverföring, är tyget ljudtransparent och har minimal påverkan på högtalarens ljud.


SPECIFIKATIONER

Konstruktionstyp: 2-vägs Center-högtalare
Diskantregister: 1 x 25 mm (1") dome tweeter (Multi-coated in Waveguide design)
Mellan- & Basregister: 2 x 180 mm (6,5") Cocentric Dual Layer C-ABS Elektrodynamisk mellan-/basregister (Cellulosa fiber & acrylonitrile butadiene styren)
Frekvensrespons: 42 - 22.000 Hz Hz (+/- 3dB)
Nominell impedans: 4 - 8 Ohm
Känslighet: 86 dB (2,83 V/1 m)
Effekttålighet: Kortsiktigt: 400 W, IEC 268-5 | Långsiktigt: 180 W, IEC 268-5
Frontskydd: Vitt tyg
Terminal: Guldpläterad
Ljudinställningar: Basreflex / Sluten (2 portar), Diskant: Justerbar i 2 olika lägen
Dimensioner: 600 x 210 x 290 mm (B x H x D)
Vikt: 14 kg
Färg: Mattvit
Väggmontage: Nyckelhålsspår
Garanti: 5 år
Kvantitet: 1 st

Save this product for later