XTZ SUB 8.17 Matte White

12404
4 490 kr
Liten placeringsvänlig subwoofer med room tuning
Out of stock
1
Product Details
Beräknad leverans: Okänt
Brand: XTZ
GTIN (EAN): 7340030417205
: 1 styck

XTZ SUB 8.17 - En till formatet liten, aktiv subwoofer som i prestandan är en "basjätte" med högsta precision

XTZ SUB 8.17 är en aktiv subwoofer som ersätter den välkända 99 W8.16 som har många fans bland hifi-entusiaster. Den går häpnadsväckande djup, kraftfull och ändå skapar denna lilla subwoofer en snabb och alert bas. Som lillebror till SUB 10.17 och SUB 12.17, så har elementet som används för SUB 8.17 anpassats från Cinema serien för att åstadkomma högsta styvhet och en mycket låg vikt. Driven av en nyutvecklad effektförstärkare som ger 200W RMS och upp till 350W toppeffekt är SUB 8.17 kapabel att uppnå en lägre gränsfrekvens av 29 Hz (-3 dB). Denna subwoofer är det perfekta valet för att njuta av exakt och naturlig bas.

Länk till recension på tyska tchnics3D.com.


Element

Till följd av egen utveckling, har elementet av SUB 8.17 utvecklats från element från Cinema-serien som är hyllad för sin precision och kraft. Detta höghastighets element är tillverkad av extremt lätta, men styva material, där impulssvar och följsamhet är tagit i beaktning. 350Watts Class-D förstärkaren producerar både kontollerad och djup bas i hemmabiorummet, samt ett stabilt fundament för att njuta av musiken. Dess perfekta distorsionsegenskap vid lång slaglängd ger utrymme för maximal dynamik.


XTZ Room Tuning

På bakpanelen i aluminium ger SUB 8.17 flera möjligheter att konfigurera ljudet av subwoofern med hjälp av 3 eq-lägen, genom att använda vippströmbrytare. EQ "REF" ger maximalt djup i basen, "EQ1" skär de lägsta frekvenserna för att anpassa ljudet i mindre rum med hög "room-gain". "EQ2" lyfter även de övre basfrekvenserna för att uppnå en ”punchig” bas. Dessutom kan SUB 8.17 justeras med hjälp av medföljande pluggar för basreflexrören. Om båda rören är stängda beter sig SUB 8.17 som en sluten lådkonstruktion med maximal precision och en tidigare avrullning av basresponsen. Öppen port/portar då jobbar subwoofern som basreflexkonstrunktion.


Kabinett

Den massiva kabinetten för SUB 8.17 består av 25 mm MDF som har en stor mängd intern tvärstag för att säkerställa maximal stabilitet. Mängden material och förstärkning leder till den höga vikten på SUB 8.17. Den enorma stabiliteten hos denna konstruktion dämpar eventuella resonanser effektivt och ger elementet en idealisk miljö. Kombinerat med dämpande material, spelar subwoofern med maximal kontroll och högsta dynamik. I och med den perfekta storleken av kabinettet kontra elementets parametrar så är basen extremt följsam och exakt.


Lacken

SUB 8.17 kan helt integreras i allas hem tack vare de tre olika färgerna: mattsvart, högblank svart och matt vit. Den flerskiktade färgen är noggrant slipad och polerad och garanterar därmed ett sofistikerat utseende. Rundade kanter ger ett mer distinkt utseende.


Terminal

Den bakre terminalen erbjuder guldpläterade RCA- och högnivåingång (Hi-level input) vilket gör att SUB 8.17 även kan användas till förstärkare utan lågnivå utgång. Både övergångsfrekvensen, liksom nivån och fasen kan justeras exakt vid terminalen. Du hittar också switch för EQ val här.


Frontskydd

Det akustiska materialet som används för fronten är täckande men samtidigt 100 % transparent för ljudet. Frontgallret finns i svart för matt svart och högblank svarta versionen och vitt för den mattvita versionen. Det skyddar elementet från potentiella skador utan att kompromissa med ljudkvaliteten.


SPECIFIKATIONER

Konstruktionstyp: 8" aktiv hybrid subwoofer (Basreflex / Sluten)
Basregister: 1 x 200 mm (8") High-Speed Ultra-Long-Stroke (Polymerförstärkt bomull)
Förstärkare: 1 x High-End Class-D-förstärkare
Frekvensrespons: 29 - 160 Hz (+/- 3dB)
Effekt: 350 W Peak / 200 W RMS, Class-D
Fas: Variabel 0 - 180°
Delningsfrekvens: Variabel 40 - 160Hz, Bypass
Terminal: 2 x RCA, LFE, High-Level
Ljudinställningar: Basreflex / Sluten (2 portar), 3 x EQ (REF, EQ1, EQ2)
Frontskydd: Svart (mattsvart, högblank svart ), Vit (mattvit)
Fötter: 4 x gummispikar (M6-gänga)
Dimensioner: 260 x 345 x 360mm (B x H x D) / 10.3 x 13.7 x 14.3" (Höjd inkl. fötter)
Vikt: 13 kg / 28.6 lbs
Färger: Mattsvart, högblank svart, mattvit
Garanti: 5 år (Elektronik: 2 år)
Kvantitet: 1 st

Save this product for later