XTZ Cinema SUB 3x12 Mattsvart

11906
24 990 kr
XTZ Cinema SUB 3x12 är en av de allra bästa basarna på marknaden för hemmabio
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Brand: XTZ
MPN: 11906
GTIN (EAN): 7340030416727
Product type: Loudspeaker
HS Code: 85182200
Origin Country: CN
Condition: new
Unifaun Sender-ID: 4
Unifaun Parcel Amount: 1
Unifaun Parcel Maxweight: 103

XTZ SUB 3X12 - Aktiv subwoofer med urkraft och unik precision med ljudtryck upp till 123dB!


SUB 3x12 designades med ett mål att ge en kompomisslös upplevelse av urkraft från djupaste bas till de mest dynamiska transienterna utan komprimering upp till extrema ljudnivåer. SUB 3x12 ger till maximal basupplevelse som kommer göra dig mållös och oavsett prisklass så är det väldigt svårt att hitta en motsvarande subwoofer till SUB 3x12. Tack vare en stor och perfekt avvägt låda som skapar perfekta förutsättningar för 3st snabba och lättdrivna 12" element som drivs av 3 separata Klass-D slutsteg på totalt 2700 Watt. Tack vare enormt "head room" så låter SUB 3x12 fantastisk vid normala volymer och fungerar perfekt till musik eller hembio. SUB 3x12 är en av de mest kraftfulla subwooferna i världen för hemmabio!"I never really looked at the price of the 3X12 until I was putting this article together. For some reason I had a figure of $3,900 in my head and did not question it at all because that type of sticker seemed entirely in line with the product quality. Then I did a bit of fact checking and learned that the 3X12 is in fact $2,500!"

"XTZ’s 3X12 subwoofer flexed its considerable muscle and earned the Audioholics Bassaholic Extreme Room rating. It is one of the few single unit sub systems able to do so."


Recension i AudioholicsElement

3X12 har 3st avancerade High-Speed Ultra-Long-Stroke element utvecklade av XTZ speciellt till Cinema serien. Tack vare elementens låga vikt, kraftfulla magnet och en stor och optimal lådvolym så kan 3X12 klara vilken impuls och vilken dynamisk energi som du skickar till denna subwoofer. Den långfibermassa som elementen är tillverkad av ger en mycket hög känslighet men även med "mjuk klippning" egenskaper som ger ytterligare utrymme för distorsionsfritt ljud vid extrema nivåer. I kombination med de 3 förstärkarna på 2700Watt toppeffekt så har aldrig djup och kraftfull bas presenterats med mer äkthet.


Ljudjusteringar

För att justera denna unika subwoofer optimalt till dina behov och till ditt rum, har Cinema 3x12 ett Room Gain EQ(rums förstärkning) som erbjuder möjligheten att utjämna ljudet så att det anpassar sig till rummet på bästa sätt. 3x12 spelar rakt ner till otroliga 16Hz utan ansträngning. Ytterligare justeringar kan göras genom att försegla den slitsformade basreflexporten med den medföljande pluggen. Det ger en sluten 3x12 med maximal precision och en tidigare avrullning av frekvensgången. Därmed kan flera inställningar göras tillsammans med de vanliga fas- och gränsfrekvensjusteringarna, och subwoofern kan optimalt anpassas till just dina behov.


Kabinett

Stark MDF försäkrar om maximal stabilitet med optimal intern volym for elementen. Den oregelbundna lådan reducerar interna resonanser effektivt och ger ett tidslöst utseende. Fronten är 55 mm tjock och alla sidor är förstärkta med 40mm breda MDF skivor vilket ger en mycket stabil låda. Under lådan finns en extra MDF fot som hela subwoofern vilar på för mer tyngd och stadga. På insidan finns flera lager med dämpmatereal for att släcka ut inre resonanser. Lådan förblir stum oavsett ljudtryck. Lådan är stor men det är helt nödvändigt för att nå de lägsta frekvenserna med full kraft och samtidigt spela de högre bastonerna utan komprimering.


Lacken

Lacken på Cinema är anti-reflex lack som är en speciell polyuretanlack som appliceras med 8 lager för att ge en jämn fin yta men också för att reducera reflexer från projektorn till ett minimum. Grillen fästs med magneter och ger därför högtalaren ett väldigt rent uttryck om grillen ej används. Sidoväggarna är lackad i en speciell tålig nextel coating som också ej reflekterar ljus från tex projektorn.


Terminal

Bakpanelen i aluminium stödjer RCA-eller XLR-ingångar. Det finns även XLR-utgång för möjlighet till seriekoppling av subwoofers. Lågpassfiltret är steglöst justerbart mellan 40-160hz. Även volym och fas justeras steglöst. Med andra ord finns det gott om inställningar för att få optimal funktion i varje rum och miljö.


Frontskydd

Grillarna fästs med magneter och ger därför högtalaren ett väldigt rent uttryck om grillen ej används.SPECIFIKATIONER

Konstruktionstyp: 3 x 12" Aktiv hybrid subwoofer (Bassreflex / Sluten)
Basregister: 3 x 300 mm (12") avancerad High-Speed, Ultra-Long-Stroke (Polymerförstärkt Bomull med Nomex-fiberer)
Amplifier: 3 x High-End Claridy Class-D
Frekvensrespons: 16 - 160 Hz (+/- 3dB)
Power: 2700 W Peak / 1500 W RMS, Class-D
Phase: Variabel 0 - 180°
Crossover frequency: Variabel 40 - 160Hz, Bypass
Terminal: 2 x RCA, XLR, XLR pass-thru
Ljudinställningar: Bassreflex / Sluten, 2 x EQ (Anechoic, Room gain)
Frontskydd: Magnetisk, svart
Fötter: 4 x gummispikar (M6 gänga)
Dimensioner: 535 x 1145 x 555 mm (W x H x D) / 21.1 x 45.6 x 21.9" (Höjd inkl. fötter)
Vikt: 77.4 kg / 170.3 lbs
Färger: Studio-finish mattsvart, Mattsvart 8 lagers anti-reflektions-lack
Garanti: 5 År (Elektronik: 2 År)
Kvantitet: 1 st

Spara denna produkt för senare användning