XTZ 99.25 LCR 2021 Matte White

20515
9 990 kr
XTZ 99.25 LCR 2021 för traditionen vidare med högklassiga högtalare från svenska XTZ.
In stock
1
Product Details
Brand: XTZ
Product type: Loudspeaker
HS Code: 85182200
Origin Country: CN
Unifaun Sender-ID: 4
Unifaun Parcel Amount: 1
Enhet: 1 par

XTZ 99.25 LCR 2021 - Enastående precision

99.25 LCR 2021 är den fjärde generationen i 99-serien som är kända för extrema prestanda för priset. Den stilrena lådan har lackats i många lager färg och vi har ersatt frontgallerfästena med magneter för ett renare utseende. Den kraftiga terminalen på baksidan tillåter bi-wiring och bi-amping. Baselementet är från norska SEAS finaste serie Excel, och nu med en egenutvecklad banddiskant. Tillsammans med ett avancerat filter och en väl avstämd låda ger dig ett precisionsinstrument som samtidigt klarar att ge ett fylligt basljud som dessutom går djupt i frekvens trots en liten låda.

Element

Banddiskanten som sitter i 99.25 LCR 2021 ger detaljer och skärpa och plockar fram det innersta ur musiken. Till skillnad mot många andra banddiskanter så klarar denna att spela både exakt och mjukt. Under diskanten tar SEAS Excel element vid. Med hög effekttålighet, snabbt impulssvar och låg distorsion så plockar elementen ut djup, detaljerad bas och samtidigt ett avslappnat nedre mellanregister med mycket svärta.

Ljudinställningar

Det naturliga ljudet i 99.25 LCR 2021 kan justeras efter dina behov men hjälp av flera olika inställningsmöjligheter. På baksidan av högtalaren sitter terminalen. Där finns det filterbryggor som man kan sätta i olika mönster för att påverka både bas och diskant. Detta gör att du kan anpassa högtalaren efter rummet och din egen smak. Sen finns, som vanligt på XTZs högtalare, möjlighet att välja mellan sluten eller portad låda med hjälp av baspluggarna som följer med. Välj mellan den slutna lådans raka frekvensgång och rappa återgivning eller portat för lite mer fylligare basljud. Valet är ditt!

Kabinett

Trots de små dimensionerna väger 99.25 LCR in på hela 11 kg. Detta visar hur stabilt uppbyggd lådan är tillsammans med väggar på minst 16 mm och interna stag. Lådan är gjord i MDF, som har en stark inre dämpning som reducerar resonanser. Den noga uträknade och testade lådvolymen, tillsammans med det stabila kabinettet gör att du får extremt hög precision i ljudet.

Lacken

Högtalaren har lackats med flera lager lack, i antingen matt vit eller svart högblank. Båda varianterna har polerats för att ge en jämn fin yta.

Terminal

Terminalen erbjuder bi-wiring möjligheter. Skruvterminalerna tar både ren kabel, spadar och banankontakter. På terminalen har du även flera möjligheter till att justera nivåer mellan elementen med hjälp av byglar som du kan montera. Allt för att kunna justera högtalaren efter rummet.

Frontskydd

Fronten hålls fast av 4 st starka magneter. Dessa sitter skyddade med gummi så det är ingen risk att lacken på kabinettet skadas. En annan fördel är att fronten automatiskt lägger sig i rätt läge. Fronten hjälper till att skydda högtalaren men utan front får man en ren och stilren design.

Konstruktionstyp: 2-vägs Stativhögtalare
Diskantregister: 1 x Banddiskant
Mellanregister: 1 x 180 mm (6,5") Elektrodynamiskt (Aluminum, naturgummi)
Frekvensrespons: 45 - 40.000 Hz (+/- 3dB)
Nominell impedans: 4 - 8 Ohm
Känslighet: 87 dB (2,83 V/1 m)
Effekttålighet: 300 W Short term IEC 268-5, 100 W Long term IEC 268-5
Frontskydd: Magnetisk, Svart
Terminal: Bi-wiring / Bi-amp redo
Ljudinställningar: Basreflex / Sluten (1 port), Diskant: Justerbar i 4 olika lägen
Dimensioner: 202 x 370 x 320mm (B x H x D) / 8 x 14,8 x 12.7"
Vikt: 10 kg / 22 lbs
Färger: Högblank Svart, Mattvit
Garanti: 5 år
Kvantitet: 1 par
Save this product for later