Sennheiser GSP 350

St
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 12889

Beskrivning


GSP 350 levererar en uppslukande upplevelse för PC-spelare tack vare Sennheiser´s avancerade akustiska teknik och otroligt Dolby 7.1 surround-ljud, GSP 350 låter dig gå vidare till nästa nivå i spelrealism.

GSP 350 erbjuder öronkuddar av memoryskum vilket innebär en förstklassig passiv akustisk uteslutning av bakgrundsljud vilket tillåter totalt fokus på spelet utan att störas av omvärldens ljud. De lyxiga öronkuddarna har designats i enlighet med Sennheiser%u2019s dedicerade forskning kring det mänskliga örats ergonomi för överlägsen komfort - även under långa spelperioder.

GSP 350 kommer med en smidig och intuitiv surround-dongle för PC som låter dig växla snabbt mellan stereo och Dolby 7.1 surround-ljud, medan Sennheiser´s eleganta och intuitiva mjukvarugränssnitt skräddarsyr upplevelsen för varje spelare, dess spel, eller dess omgivning: Fyra equalizerinställningar tillhandahåller optimerade lägen för spel, ett eSport-läge, ett "Av"-läge som tillåter en neutral ljudbild och ett musikläge för en förstklassig ljudupplevelse.

Kablarna på GSP 350 kan bytas ut. Med en av de på internet tillgängliga kablarna kan du uppskatta spel på andra plattformer i analogt läge, exempelvis Mac, spelkonsoler, mobiltelefoner och plattor. Notera att Dolby 7.1 surround-mjukvaran endast fungerar med PC.Color: Black
Wearing style: Headband
Impedance: 19 Ohm
Connector: USB
Frequency response (microphone): 10 - 15.000 Hz
Frequency response (headphones): 15 - 26.000 Hz
Sound pressure level (SPL): 113 dB
Ear coupling: Circum-aural
Cable length: Surround Dongle cable: 1.7 m / USB extension cable: 1.2 m
Pick-up pattern: Noise-cancelling
Microphone sensitivity: -41 dBV/Pa

Relaterade Produkter

Inga Relaterade produkter är länkade ännu...