KOSS Pro DJ200

St
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 20272

Beskrivning

 

Hörlur Pro DJ200 Over-Ear MIC Svart

  • Heltäckande ljudisolerade hörlur
  • Viks platt ner i ett bekvämt fodral
  • Övergång från stereo till mono med en strömbrytare
  • Två avtagbara sladdar
  • 1,2 m rak kabel med Koss fjärrkontroll och in-line mikrofon
  • 2,4 m spiralkabel med 3,5 mm standardplugg och 6,3 mm adapter

Koss Pro DJ200-hörlurarna är heltäckande ljudisolerade hörlurar som är en utveckling av den populära Pro DJ100. Med snygga, metalliska öronkåpor som är svängbara 180 grader, är det enkelt att flytta mellan singel- och dubbellurs-lyssning. Övergång från stereo till monoljudläge är lika enkelt med ett knapptryck.

Pro DJ200 ger både musikälskare och professionella discjockeys flexibiliteten att byta kabel med en ny avtagbar sladddesign. Det ingår med varje ProDJ200 en standard, professionell 2,4 m spiralkabel, och en ny 1,2 m rak kabel med Koss Touch Control (KTC) fjärr- och mikrofonteknik för iPhone®, vilken är kompatibel med andra smarta telefoner och enheter. KTC låter användaren hålla kontakten, byta låt och styra volymen med en enkel knapptryckning.

Koss Pro DJ200 har mjuka, omslutande kuddar som skapar en perfekt tätning, och komforten förstärks genom en extrem basrespons med dessa mjuka, slutna hörlurar. Med lätt vikt och lång hållbarhet samt fina ljudisoleringskvaliteter, förvaras Koss Pro DJ200-hörluren platt i ett elegant skyddsfodral för ultimat bärbarhet och förvaring.


 


Relaterade Produkter

XTZ HeadPhone Divine - en Bluetooth-hörlur med engagerande hifi ljud