XTZ EarPhone Sports

St
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 11929

Beskrivning


Earphone 12 nu med byglar för att bättre kunna användas av folk i farten.
Mikrofon för samtal. Smidigt kabel-clips.
För att det inte ska bli massa kabel hängandes, om man t.ex. har telefonen/spelaren fastsatt på överarmen eller liknande, så är kabeln kortare. Givetvis följer det med en förlängningskabel till standardanvändning.

Ett problem och dess lösning
Det begränsade mekaniska utrymmet i en hörlur gör det svårt att skapa ett perfekt balanserat ljud över hela frekvensgången. Lösningen på problemet är avancerad DSP-teknik. Först mäts frekvenssvaret i ett "dummy huvud", sen korrigeras det noggrant med DSP-teknik. Denna kombination leder till ett perfekt resultat utan kompromisser.


Lugnt och avkopplande
Vi lade även ner mycket möda på att reducera störningar från omgivningen. Vi uppnådde en väldigt hög dämpning av omgivningsljuden. På grund av detta upplevs ljudet i hörlurarna som mycket renare och mer dynamiskt.

Unika funktioner
Även komfort och ergonomi har varit en prioritet. För att undvika skador på kabeln har vi valt en platt kabel som har en inbyggd styvhet som motverkar trassel och kabelbrott. Vi har tänkt på vad du ska göra av hörlurarna när du av nån anledning behöver ta av dom. XTZ EarPhone-12 kommer med inbyggda magneter som kan hålla ihop dom som ett halsband runt halsen. Detta minskar även risken för kabeltrassel.

DSP player app till iOS och android
XTZ Player av Dirac för EarPhone Sports är en toppmodern DSP-spelar app för iOS. Med den kan du lyssna på all din musik i ditt iTunes-bibliotek, med den extra fördelen av DSP korrigering av din EarPhone Sports. Detta förvandlar hörluren från bra till utmärkt.

DSP-teknik från Dirac Research
Dirac Research har marknadens mest avancerade teknik inom digital ljudbehandling (DSP) och därför används den av flera lyxmärken som BMW, Bentley, Rolls Royce osv. Den avancerade algoritmen optimerar både frekvensomfång (amplitud) och även impulssvar (tidsdomän).
Att slutligen lägga på Diracs DSP ljudoptimering resulterade i ett imponerande balanserat och felfritt ljud, som endast kan beskrivas som hisnande.


En vanlig hörlur också
I grund och botten är EarPhone Sports som alla andra "klassiska" hörlurar: bara anslut dem till någon källa, de gör sitt jobb!

Konstruktionstyp: In-Ear hörlur
Högtalarelement: 8.6 mm fullregisterbredband med neodym-magneter
Frekvensrespons: 18 - 32.000 Hz (+/- 3dB)
Impedans @ 1kHz: 16 ohms
Total harmonisk distorsion @ 1kHz: <0.1% 100db)
Anslutningar: 3.5mm-ingång
Ljudinställningar:
- 6 DSP EQ-kurvor via Dirac Audio Processor DSP-mjukvara (Gratis för iOS, Android) ( Windows, OS X är tillval)

Inbyggd mikrofon.
Vikt: 13 g / 0.029 lbs
Färg: Svart
Kvantitet: 1 st
Inkluderade tillbehör: 3.5mm Ljudkabel, Väska, Flygplansadapter, 6.3mm Adapter, Öronbyglar

Relaterade Produkter

XTZ EarPhone-12 är en lur med klockrent ljud och även en DSP App.
XTZ HeadPhone Divine - en Bluetooth-hörlur med engagerande hifi ljud