XTZ EarPhone-12

St
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 10725

Beskrivning


"We rarely give Awards, but we would like to be quoted for "10/10 for the price" - XTZ Earphone 12 is a little gem - and it´s affordable."

- Kim Olsen, Nerds.dk

Testad I Ljud & Bild Nr 3 2013 Läs testet HÄR

EarPhone-12 är vår första hörlurar någonsin! Självklart, som du kan förvänta dig av XTZ, gjorde vi något nytt. Tanken bakom detta projekt var inte bara att skapa en bra hörlur, med ett utmärkt prisvärde, men att bygga något revolutionerande, något som uttrycker vår passion för musik och teknik.

Ett problem och dess lösning
Det begränsade mekaniska utrymmet i en hörlur gör det svårt att skapa ett perfekt balanserat ljud över hela frekvensgången. Lösningen på problemet är avancerad DSP-teknik. Först mäts frekvenssvaret i ett "dummy huvud", sen korrigeras det noggrant med DSP-teknik. Denna kombination leder till ett perfekt resultat utan kompromisser.

DSP-teknik från Dirac Research
Dirac Research har marknadens mest avancerade teknik inom digital ljudbehandling (DSP) och därför används den av flera lyxmärken som BMW, Bentley, Rolls Royce osv. Den avancerade algoritmen optimerar både frekvensomfång (amplitud) och även impulssvar (tidsdomän).
Att slutligen lägga på Diracs DSP ljudoptimering resulterade i ett imponerande balanserat och felfritt ljud, som endast kan beskrivas som hisnande.

Lugnt och avkopplande
Vi lade även ner mycket möda på att reducera störningar från omgivningen. Vi uppnådde en väldigt hög dämpning av omgivningsljuden. På grund av detta upplevs ljudet i hörlurarna som mycket renare och mer dynamiskt.

Unika funktioner
Även komfort och ergonomi har varit en prioritet. För att undvika skador på kabeln har vi valt en platt kabel som har en inbyggd styvhet som motverkar trassel och kabelbrott. Vi har tänkt på vad du ska göra av hörlurarna när du av nån anledning behöver ta av dom. XTZ EarPhone-12 kommer med inbyggda magneter som kan hålla ihop dom som ett halsband runt halsen. Detta minskar även risken för kabeltrassel.

DSP player app till iOS och Android
XTZ Player av Dirac för EarPhone-12 är en toppmodern DSP-spelar app för iOS och android. Med den kan du lyssna på all din musik i ditt iTunes-bibliotek, med den extra fördelen av DSP korrigering av din EarPhone-12. Detta förvandlar hörluren från bra till utmärkt.

En vanlig hörlur också
I grund och botten är EarPhone-12 som alla andra "klassiska" hörlurar: bara anslut dem till någon källa, de gör sitt jobb!

Ingår i förpackningen:

1. XTZ EarPhone-12
2. 3 par pluggar i tre storlekar (S, M, L)
3. Bruksanvisning
4. 6,3 mm adapter
5. Stereoadapter som passar i flygplan vid resor
Sellinginfo

Info:
-DSP HD-ljud från Dirac Research
-Halsbandsfunktion med hjälp av magneter
-Platt trasselfri kabel
-L-formad plugg 90 grader
-Basjustering
-3.5mm kontakt
-Kabellängd 1,2 m
-Impedans 16ohm
-Frekvensomfång 18 - 22 kHz

Relaterade Produkter

XTZ Earphone Sports är sportluren med mic för samtal och smidigt kabelclips samt en DSP applikation för din telefon.
XTZ HeadPhone Divine - en Bluetooth-hörlur med engagerande hifi ljud