Aune X1S 10th Anniversary svart

St
Lägg i Kundvagn!
Slut på lager, E-posta för status
Produktkod: 12766

Beskrivning


 

OBS! 10TH Anniversary Edition - NY MODELL -2018

Generation 6 (10th anniversary) är ny från och med -2018, och har uppgraderad kristall med lägre jitter för bättre ljudkvalitet, nya filmkondensatorer som ger ett mer analogt klingande ljud och till sist nya transistorer som gör X1s mer kraftfull än tidigare.
X1-serien är en multifunktionell enhet med DAC och hörlursförstärkare som syftar till PC-HIFI och minimalistiska judsystem.

X1S använder det senaste ES9018K2M chipet från ESS, vilket har tre filterlägen och det stöder hela 32bit / 384kHz och DSD128. X1S har tagit ett stort tekningskt språng i förhållande till dess konkurrenter. Linjeutgången har en brusnivå på endast 2uV upp till 20 kHz. Svärtan i ljudet är total. Den har extremt låg distorsion och ger samtidigt ett stort dynamiskt ljud med hög upplösning. Tonen är kalibrerad till ett mjukt analogt klingande ljud.


• Använd som oberoende DAC
• Flera separata strömförsörjningar
• Senaste ES9018K2M chipet från ESS
• 32bit / 384kHz och DSD128


X1S kan fungera som en oberoende DAC.

När du är ansluten till digitala källor, såsom en digitaltransport, dator eller vad det nu kan vara så avkodar XS1 material upp till 24bit/192kHz. Du kan även låta X1S agera USB-transport vidare till annan d/a-omvandlare

X1S som hörlursförstärkare.

Med sin OP + BUF och matning med positiv och negativ strömförsörjning, blir distorsionen extremt låg och ger enorm drivkraft. Den kan därmed driva de flesta hörlurar på marknaden med kraft och spelglädje. Ultralågt jitter med klockkristaller

X1S har 3st skräddarsydda klockkristaller med mycket lågt jitter, bland vilka två är exklusivt för XMOS, en är för 9018. Resultatet blir jitter så lågt som -160DB.

XS1 har en enastående design och kvalitet, en vacker enhet som låter alldeles förträffligt.

Relaterade Produkter

Inga Relaterade produkter är länkade ännu...