XTZ Stativ Cinema par

Par
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 20014

Beskrivning


XTZ Cinema Floorstand - Matchande stativ till högtalarna ur XTZ Cinema-serien

Cinema golvstativ garanterar en flexibel och stabil positionering av högtalarna. Stativet passar perfekt mekaniskt och estetiskt till både XTZ Cinema M6 och XTZ Cinema S5. På baksidan finns ett rejält fäste att fästa högtalarna i stativet och därmed ge stadga och undvika att högtalaren kan falla i golvet. Stativet döljer också högtalarkabeln i en speciell tunnel så installationen blir så ren och snygg som möjligt. Men hjälp av "stacking bracket" kan även fler M6:or placeras i rad ovanför varandra och skapa en line array. Gummispikes med M6 gänga är standard men lösningen tillåter också att man kan använda metall-spikes om man föredrar det. Stativet kan dessutom fyllas med sand för än mer stadga.


 


Relaterade Produkter

XTZ Cinema M6 centerhögtalare i unik ljuddesign med ett explosivt och detaljerat ljud
St
Köp!
XTZ Cinema Flushmountkit är ett väggfäste som är anpassat för högtalarna i XTZ Cinema-serien
St
Köp!
THX-certifierade XTZ Cinema S5 är en högtalare med tre olika funktioner; direktstrålande, di-pol eller di-pol 3x. Flexibel surroundhögtalare som levererar kristallklart ljud även vid höga ljudtryck.
Par
Köp!
XTZ cinema är framtagen för ge det bästa filmljudet för mest rimlaga pengen. Testvinnare med flera utmärkelser
XTZ cinema serien är speciellt framtagen för att kunna återge hemmabio på ett så korrekt sätt som möjligt
XTZ Cinema high end högtalarpaket
THX-certifierade XTZ Cinema M6 är designad för optimalt ljud till hembio. Klarar högt ljudtryck med låg distorsion. 4 st diskanter i Quattro array.
Par
Köp!