Stängd telefon under 18/2 - 22/2

   XTZ Spirit SUB 12 2st (paket), Mattvit

Paket
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 20176

Beskrivning

 

XTZ Spirit SUB 12 - Kraftfull och snabb aktiv subwoofer med hög precision

 

Prisvärt och kraftfullt baspaket med 2 st mattvita XTZ Spirit Sub 12 på 400 Watt / styck. Med dubbla aktiva basar, placerade på olika ställen i rummet, hjälper man till att jämna ut basnivån och täcker lättare en större yta. Samtidigt behöver varje subwoofer inte arbeta lika hårt, och därmed blir distorsionen lägre och man får renare basljud och kommer lätt upp i högre bastryck i och med två subbar.


 

Subwoofern XTZ Spirit SUB 12 konstruerades för att fungera lika bra till film som musik. På grund av dess styva men samtidigt lätta 12”-membran, är den kapabel till att leverera alla impulser med maximal noggrannhet. 400W-förstärkaren garanterar att tillräcklig effekt alltid kan tillgodoses, och är väldigt effektiv på grund av dess Class-D teknologi. Mångsidighet är ett nyckelord för XTZ. Eftersom denna subwoofer erbjuder åtskilliga Room Tuning-möjligheter, kan den alltid anpassas till rumsakustiken eller efter din personliga preferens.

 

Element

Det långslagiga elementet på som används för XTZ Spirit SUB 12 är framtaget i vårt utvecklingscenter, och optimerat för perfekt styvhet/vikt-förhållande. Tack vare det starka magnet-systemet och 400W-förstärkaren, kan dess subwoofer leverera stora deflektioner med största exakthet. Spirit SUB 12 uppnår ett jämnt frekvenssvar över hela dess frekvensomfång. Spindeln är ventilerad för att undvika kompressions-effekt.

 

Ljudjusteringar

 

På baksidan av denna subwoofer sitter en switch som erbjuder tre olika inställningsmöjligheter för att justera ljudet. Det är möjligt att öka kickbasen, eller minska djupbasen för att kompensera för en placering nära väggen. Spirit SUB 12 är dessutom utrustad med två basreflexportar vilka kan stängas med de medföljande pluggarna för att ändra de grundläggande egenskaperna för denna subwoofer.

 

Paketet innehåller:

2 x Spirit SUB 12 Mattvit(Spirit SUB 12: produktinformation och produktbilder)

Detaljerad information om produkterna i paketet hittar ni på produktens egna sida.


 Relaterade Produkter

xtz blue line är ett prisvärt alternativ med gedigna kontakter och hög kvalitet
Semi-balanserad mono subwoofer-kabel på 4 meter från svenska Supra Cables. Låg kapacitans och hög störimmunitet möjliggör längre ledningsdragning.
Automatisk subwoofer-kalibrering som effektivt motverkar resonanser i rummet. Ansluts mellan förstärkarens subwoofer-utgång och subwoofern.
St
Köp!
5.0-paket med 3 st XTZ Spirit 6 klangmatchad frontstage och 2 st Spirit 2 för surround.
Paket
Köp!
Prisvärt och kraftfullt baspaket med 2 st XTZ Spirit Sub 12 på 400 Watt / styck.
Paket
Köp!
Vibrationsdämpande fötter anpassande för högtalare och subwoofer som väger mellan 12 kg och 28 kg.
Köp!