XTZ Spirit 2.1 Paket, Mattsvart

Paket
Lägg i Kundvagn!
Slut på lager, E-posta för status
Produktkod: 12896

Beskrivning

 

XTZ Spirit 2.1-paket - Slagkraftiga och slimmade vägghögtalare XTZ Spirit 2 + XTZ SUB 8.17 - en till formatet liten, aktiv subwoofer som i prestandan är en "basjätte" med högsta precision


XTZ Spirit 2

 

Optimal högtalare för dig som vill ha en kompakt vägghögtalare utan avkall på ljudkvalité eller utseende. Spirit 2 övertygar med komponenter i högsta klass och avancerade teknologier. Diskanten är en egenutvecklad 25mm silkesdome monterad i en waveguide för att bibehålla maximal precision även vid höga ljudtryck. Waveguiden är också grunden till att spridningen är kontrollerad och jämn. Mid/bas-elementen är framtagna i vårt eget laboratorium och är perfekt anpassade för att prestera i kabinettet tillsammans med diskanten. Dynamiken, impulsförmåga och balansen i ljudet är fantastisk i denna prisklass/storlek och samtidigt i ett kompakt format med tidlös design.

 

 

 

XTZ SUB 8.17

XTZ SUB 8.17 är en nyutvecklad aktiv subwoofer som ersätter den välkända 99 W8.16 som har många fans bland hifi-entusiaster. Den går häpnadsväckande djup, kraftfull och ändå skapar denna lilla subwoofer en snabb och alert bas. Som lillebror till SUB 10.17 och SUB 12.17, så har elementet som används för SUB 8.17 anpassats från Cinema serien för att åstadkomma högsta styvhet och en mycket låg vikt. Driven av en nyutvecklad effektförstärkare som ger 200W RMS och upp till 350W toppeffekt är SUB 8.17 kapabel att uppnå en lägre gränsfrekvens av 29 Hz (-3 dB). Denna subwoofer är det perfekta valet för att njuta av exakt och naturlig bas.

 

 


 

Paketet innehåller:

1x SUB 8.17 (SUB 8.17: produktinformation och produktbilder)

2x Spirit 2 (Spirit 2: produktinformation och produktbilder)

Detaljerad information om produkterna i paketet hittar ni på produktens egna sida.

 


Relaterade Produkter

Ljudkabel av mycket hög kvalitet för överföring av lågnivåsignal till en aktiv subwoofer. Tillverkad av svenska Supra Cables.
St
Köp!
Svart slimmat 5.0 högtalarpaket för väggmontering i den stilrena och välljudande XTZ Spirit-serien.
Paket
Köp!
5.0-paket med 3 st XTZ Spirit 6 klangmatchad frontstage och 2 st Spirit 2 för surround.
Prisvärt 2.1-paket från XTZ med 8-tums subwoofer och högtalare som kan monteras på väggen
Paket
Köp!