XTZ Cinema 5.0 Paket

Paket
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 12263

Beskrivning

 

XTZ Cinema - Högtalare för cineasten som kräver den perfekta hemmabioupplevelsen

En perfekt hembioupplevelse kräver högtalare som kan hantera maximal dynamik och de högsta ljudtrycken. Samtidigt måste de leverera ljudet kristallklart och helt utan distorsion. Dessa är målen som sattes för Cinema-serien, och som faktiskt passeras tack vare användandet av specialteknologier i skapandeprocessen av denna serie. Dual- och Quattro-bestyckningarna som består av toppklass diskantelement är två exempel på dessa teknologier. Speciellt framtagna långfibermaterial för baselementen som resulterar i maximal slagkraft och ändå full precision är ett annat exempel på de teknologier som använts. Så sätt dig ner och känn hur ljudet från dessa virtuosliknande högtalare förflyttar dig in i filmen, likt en observatör på plats för händelserna, snarare än en betraktare i tredje hand.

 

 

  • Multipla diskantelementbestyckningar
  • Höghastighets långslagiga baselement
  • D'Appolito fronthögtalare
  • Dipol 3X surround-högtalare
  • Trapetsoidformade kabinett
  • 8 lagers antireflekterande lack
  • Magnetiskt monterade fronttyg och emblem
  • Room Tuning justeringar

 

 

THX ULTRA CERTIFIERING

En perfekt hemmabioupplevelse kräver högtalare som kan hantera extrem dynamik vid höga ljudtrycksnivåer. Samtidigt bör ljudet vara kristallklart och fritt från förvrängning. Dessa är de mål som fastställdes för CINEMA-serien, som till och med överträffades genom att använda sig av många specialtekniker.

XTZ CINEMA-produkter märkt med THX-certifiering testas och godkänns för hela THX-upplevelsen. THX-certifiering är en försäkring till konsumenter av kompromisslös kvalitet, bästa prestanda och konsistens. Med blandningen av konst, teknik och de ständigt föränderliga utmaningarna i en verklig visningsmiljö fortsätter THX och dess partners att leverera en övergripande upplevelse precis som skaparens vision. 

 

Diskantregister Quattro array

De specialdesignade diskanterna används i både M6 och S5 och har en väldigt låg förvränging. Denna 1" diskant i en quattro-array konfiguration blir en perfekt match till mellan/baselementen. 4 diskanter gör det inte bara möjligt att nå extrema ljudtryck utan också kan de spela rent och dynamiskt och utan risk att de överhettas. Med 4 st diskanter kan även riktningen på ljudet styras med hjälp av "line-array" effekten som skapas med 4 st diskanter som sitter tätt. Det gör att man får ett mer riktat ljud vilket har flera fördelar som högre verkningsgrad, högre SPL, lägre relativ distorsion och minskad påverkan av rummet.


 

Paketet innehåller:

2x Cinema M6 (Cinema M6: produktinformation och produktbilder)

1x Cinema M6 Center (Cinema M6 Center: produktinformation och produktbilder)

2x Cinema S5 (Cinema S5: produktinformation och produktbilder)

 

Högtalarstativ ingår ej.

 

Detaljerad information om produkterna i paketet hittar ni på produktens egna sida.
Relaterade Produkter

XTZ Cinema S2 är en högtalare som fungerar lika bra på vägg som tak och stativ. Även anpassade för dolby atmos
Par
Köp!
XTZ Cinema Flushmountkit är ett väggfäste som är anpassat för högtalarna i XTZ Cinema-serien
St
Köp!
THX-certifierade XTZ Cinema S5 är en högtalare med tre olika funktioner; direktstrålande, di-pol eller di-pol 3x. Flexibel surroundhögtalare som levererar kristallklart ljud även vid höga ljudtryck.
Par
Köp!
Stereoslutsteg från XTZ med ICEpower Class D-teknik. 2 x 300 Watt, justerbar gain, 113 dB S/N, Stereo- och monoläge, stöd för 19-tums rackmontage
St
Köp!
9.2-kanals AV-receiver i referensklass. Kan byggas ut till 11.2.
BÄST I TEST! XTZ SUB 12.17 Edge har en helt nyutvecklad, mer avancerad, förstärkare med ICEpower-teknologi på 700 Watt RMS. Nya förstärkaren (som heter XTZ SA-1) klarar högre ljudtryck, renare ljud och har mer kontroll. Nytt är även en inbyggd ställbar parametrisk EQ (PEQ).
Beräknad leverans: mitten av maj
XTZ Cinema Floorstand - Stabila stativ som matchar högtalarna ur XTZ Cinema-serien. Höjd: 69 cm.
Par
Köp!