XTZ Cinema S2 Atmosphere Mattsvart

Par
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 11895

Nästa leverans: mitten av Februari

Beskrivning

XTZ Cinema S2 Atmosphere - High-end 3D hemmabio, bakhögtalare eller vägghögtalare

 

XTZ Cinama S2 är byggd för maximal flexibilitet när du vill bygga ut till 3D ljud i din hemmabioanläggning. Idealt för 3D-ljud format som Atmos, DTS-X eller Auro-3D. Den vinklade fronten ger en perfekt positionering och fokus till lyssningspositionen. Cinema S2 kan även användas som en surroundhögtalare/bakhögtalare och tack vare många möjligheter att fästa och vinkla högtalaren på olika sätt kan Cinema S2 vara en problemlösare i rum där placeringsalternativen är begränsade. Med sitt avancerade koaxialelement så klarar Cinema S2 att återge ljudet med hög trovärdighet och dynamik. Cinema S2 hjälper dig att fullända din hembioanläggning.

 

Element

För Cinema S2 har vi utvecklat ett unikt koaxialelement med diskant placerad i centrum av 5,25-tums elementet. Bas/mellanregisterelementet är gjorda med väldigt lätta men styva membran och i kombination med kraftfull magnet i en gjuten aluminiumkorg av "high-flow" typ. Och extrema ljudtryck kan skapas trots kompakta mått. Även mycket hög effekttålighet och precision trots kompakt format i samma material som S5 och M6 vilket gör att de har samma ljudkaraktär. Tack vare att diskanten sitter i mitten får man en mycket optimal punktformad återgivning vilket gör att det inte är några problem att sitta nära elementet. Av samma anledning finns ingen fasförskjutning och spridningsmönstret blir identiskt oavsett vilken vinkel off-axis man lyssnar.

 

Kabinett

Stark HDF försäkrar om maximal stabilitet med små dimensioner med optimal intern volym för elementen. Den oregelbundna lådan reducerar interna resonanser effektivt och ger ett tidslöst utseende. Baffeln är vinklad vilket ger möjlighet och montera högtalaren kloss mot väggen och ändå riktas ljudet perfekt mot lyssningspositionen. Det finns infällda gängor på både bak- och undersidan vilket gör att det finns väldigt många möjligheter och vinklar att montera Cinema S2 på sidovägg, bakvägg och tak tillsammans med Flushmount kit (säljs separat). Formen på Cinema S2 passar exakt på M6 så denna kan fästas ovanpå M6 som en "atmos" högtalare där ljudet studsar i taket.

XTZ Cinema S2 Atmosphere monteringsalternativ

Lacken

Lacken på Cinema-serien är en anti-reflex lack som är en speciell polyuretanlack som appliceras med åtta lager för att ge en jämn fin yta men också för att reducera reflexer från projektorn till ett minimum. Grillen fästs med magneter och ger därför högtalaren ett väldigt rent uttryck om grillen ej används. Cinema S2 finns även med mattvit lack.

 

Terminal

Den högkvalitativa terminalen på baksidan av S5 är designad för bästa kontakt. Kontakterna är guldpläterade för att minimera resistansen och maximera signal överföringen. Terminalen som är nedsänkt i lådan är klar för ren kabel eller banankontakter. En kabelkanal på baksidan gömmer kabeln vid vägg montage.

 

Frontskydd

Frontgrillen fästs av magneter istället för hål och ger därför ett stilrent yttre om den avlägsnas.

 

Magnetisk logotyp

XTZ loggan är magnetisk vilket gör att du väljer om du vill ha loggan monterad eller ej och beroende på vertikal eller horisontell montering så anpassar man enkelt loggans placering.

 

 

Konstruktionstyp: 2-vägs coaxial Vägg-, tak- och Elevationshögtalare
Diskantregister: 1 x 16 mm (¾") Dome-diskant (Polymer-förstärkt japansk silke i coaxial-uppställning)
Mellanregister: 1 x 150 mm (5 ¼") cone driver Elektrodynamiskt (Långfibrig pappersmembran i coaxial-arrangemang)
Frekvensrespons: 80 - 30.000 Hz (+/- 3dB)
Nominell impedans: 8 Ohm
Känslighet: 86 dB (2,83 V/1 m)
Effekttålighet: 150 W Short term IEC 268-5, 75 W Long term IEC 268-5
Frontskydd: Magnetisk, Svart (Mattsvart), Vit (Mattvit)
Terminal: Guldpläterad, Bi-wiring / Bi-amp redo
Dimensioner: 230 x 150 x 200 mm (W x H x D) / 9.1 x 5.9 x 7,9”
Vikt: 2.5 kg / 5.5 lbs
Färger: Mattsvart & Mattvit 8 lagers anti-reflektion-lack
Vägg-/takmontage: Cinema Flush mount-kit (Nödvändig)
Elevationspositionering: Monterbar på Cinema M6 (Staplingsfäste inkluderat)
Garanti: 5 År
Kvantitet: 1 Par

 

Relaterade Produkter

Xtz cinema s2 är en högtalare för montering på vägg eller i tak. Klar för Atmos
Par
Köp!
XTZ Cinema M6 centerhögtalare i unik ljuddesign med ett explosivt och detaljerat ljud
XTZ Cinema Flushmountkit är ett väggfäste som är anpassat för högtalarna i XTZ Cinema-serien
THX-certifierade XTZ Cinema S5 är en högtalare med tre olika funktioner; direktstrålande, di-pol eller di-pol 3x. Flexibel surroundhögtalare som levererar kristallklart ljud även vid höga ljudtryck.

Beräknad leverans: slutet av maj
XTZ cinema är framtagen för ge det bästa filmljudet för mest rimlaga pengen. Testvinnare med flera utmärkelser
THX-certifierade XTZ Cinema M6 är designad för optimalt ljud till hembio. Klarar högt ljudtryck med låg distorsion. 4 st diskanter i Quattro array.
XTZ Cinema M8 Tower – Kraft, Dynamik, Precision för alla typer av rum
Center för dig som vill kunna spela högt utan att göra avkall på kvaliteten
Hemmabiohögtalare för dig som vill kunna spela högt utan att göra avkall på kvaliteten