XTZ Cinema M8 Tower Spirit 4 5.0-paket

Paket
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 20451

Beskrivning

XTZ Cinema M8 Tower + M8 Center + Spirit 4 surround

Perfekt uppgradering

Sökandet efter den ultimata hemmabion finns ständigt där, antingen till avancerade uppsättningen i vardagsrummet eller drömmen om ett rum dedikerat för hembio. Det mesta som händer i en film kommer framifrån. Centerhögtalaren spelar en central roll och har stort ansvar att hålla ljudåtergivningen så perfekt som möjligt och samtidigt klara höga ljudtryck över avstånd med minimal förvrängning. Till slut når man gränsen där man uppfattar att ljudet är precis där, nästan så att man kan ta på det.

XTZ Cinema

XTZ Cinema M8 Tower och M8 Center är utrustade med dubbla basar på 8 tum och sex stycken dome-element för mellanregister och diskant. Rejäla hemmabiohögtalare. THX Ultra-certifieringen är en försäkring till konsumenter av kompromisslös kvalitet, bästa prestanda och konsistens.

XTZ Spirit

Om du söker ett neutral och ofärgat ljud i kombination med modern design, så är vår serie Spirit ditt perfekta val. Tack vare extraordinära element som är specialanpassade för denna serie, spelar högtalarna med högsta naturtrogenhet. I mellan- och diskantregisterna levererar högtalarna ett brett dynamiskt register med en otrolig precision, mycket tack vare delningsfiltret och waveguide-teknologin.

"Kraft, dynamik, precision för alla typer av rum"

 

För mer information se produktsidorna för respektive produkt:
XTZ Cinema M8 Tower

XTZ Cinema M8 Center

XTZ SPIRIT 4Relaterade Produkter

XTZ Cinema Sub 1x12 är en kraftfull 12 tums subwoofer (500 W RMS / 900 W Peak) med djup bas och full kraft - perfekt för hemmabion!
St
Köp!
XTZ Cinema SUB 3x12 är en av de allra bästa basarna på marknaden för hemmabio - Vad sägs om 3st långslagiga 12 tums basar med var sitt slutsteg på 500 Watt - årets subwoofer enligt Audioholics
St
Köp!
Stereoslutsteg från XTZ med ICEpower Class D-teknik. 2 x 300 Watt, justerbar gain, 113 dB S/N, Stereo- och monoläge, stöd för 19-tums rackmontage

Beräknad leverans: slutet januari
St
Köp!