Stängd telefon under 18/2 - 22/2

   XTZ 99 W12.18 P High Glossy Black

St
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 7007

BeskrivningFlexibel passiv subwoofer. Utrustat med ett 12" baselement ur Peerless XXLS serie. Effekttåligt, långslagigt och har hög kapacitet för höga ljudtryck. Passar utmärkt med vår kompetenta externa förstärkare XTZ SUB AMP1/SUB AMP 1 DSP. Finns i High Glossy Svart eller Valnötsfaner. Ett perfekt val för den kräsne som vill ha det bästa!

XTZ W12.18P är en mycket flexibel passiv subwoofer. Nu kan du få mer kontroll över ditt ljud, då du kan fritt välja en valfri extern förstärkare till den (lämplig effekt på denna är 100-400W).
W12.18P är utrustad med ett 12 tums baselement, från Dansk-Amerikanska Tymphany. Det är den nya versionen av deras välrenommerade Peerless XXLS serie.

Konen av aluminum är extremt styv. Den mjuka gummiupphängningen och den styva konen ger inte upphov till de vanliga kantresonanserna.
Magneten är på 2,2kg. Kombinationen av och en mycket kraftfull magnet, ett lätt element och stabil upphängning ger både extrem kraft och precision i ljudet.

Lådan är byggd i 25mm MDF med flera stag, som bidrar till en mycket stabil låda utan resonanser.Varför ska man ha 2 st subwoofrar?
Det finns en hel del fördelar med att ha 2st subwoofer istället för en. Det första är att man helt enkelt kan spela högre (ljudtryck).
Det andra är att man får mindre utsläckningar i rummet. Detta ger även en bättre frekvensgång i rummet och lyssningsposition.
Det går att använda ett mindre slutsteg, med mindre effekt, för att nå samma ljudtryck som med en subwoofer

FAKTA
Konstruktionstyp: Basreflex omställningsbart till sluten
Mått: 495 x 420 x 500 mm (HxBxD) fötter och ternimal inräknat)
Vikt: 27,5 kg
Terminaler: Guldpläterad Banankontakt / Polskruv
Baselement: 12" element, Peerless XXLS.Vikt 6.5kg

Relaterade Produkter

XTZ Cinema Sub 1x12 är en kraftfull 12 tums subwoofer (500 W RMS / 900 W Peak) med djup bas och full kraft - perfekt för hemmabion!
Med Sub 12.17 visar XTZ var skåpet ska stå. Kraftfull och detaljerad bas, 12-tum, 500W RMS / 800 W Max.
Kraftfull subwoofer (Class-D, 400 W Peak) på 12 tum med rejält stagad kabinettkonstruktion. Finns i mattsvart som mattvit högkvalitativ multilagersfärg.
Vibrationsdämpande fötter anpassande för högtalare och subwoofer som väger mellan 12 kg och 28 kg.
Köp!