Stängd telefon under 18/2 - 22/2

   XTZ 99.25 LCR Högblank Svart+ Dirac Live

Paket
Lägg i Kundvagn!
Slut på lager, E-posta för status
Produktkod: 12455

Beskrivning

Högtalarstativ ingår ej.

1paket med XTZ 99.25 LCR och Dirac Live Room Correction Suite Stereo.


Viktigt! Vid beställning, ange om det gäller PC- eller Mac-versionen i meddelandefältet.

Beskrivning
Dirac Live Room Correction Suite är en mätbaserad lösning för att förbättra ljudkvaliteten för dig som lyssnar till ditt hifi system med en dator som ljudkälla. Genom att analysera din rumsmiljö och ditt högtalarsystem så kompenserar den avancerade teknologin Dirac Live® för de ljudförsämringar som ljudet utsätts för när det går genom ditt rum och dina högtalare. De konkreta hörbara effekterna efter en kompensering är att stereobilden blir mer precis; röster blir klarare och tydligare; basen blir djupare och tajtare; samt att resonanser mm neutraliseras. Dirac Live teknologin är den ledande lösningen för rums- och högtalarkompensering och används i dag av en rad respekterade företag såsom BMW, DTS Digital Cinema, Naim Audio, Bentley, och Rolls Royce.

Mjukvarupaketet Dirac Live Room Correction Suite består av två olika datorprogram som tillsammans förbättrar ljudet från ditt ljudsystem:

* Dirac Live Calibration Tool
* Dirac Audio Processor

Dirac Live Calibration Tool låter dig mäta och kompensera ljudförsämringarna som ditt rum och dina högtalare oundvikligen medför, medan Dirac Audio Processor%u2122 låter dig applicera dina optimerade korrektionsfilter på allt ljud som kommer ifrån din PC eller Mac, oavsett mediaspelare.

Rent tekniskt så är Dirac Live-teknologin unik på så sätt att den kompenserar för både systemets impulssvar och frekvenssvar i ett stort lyssningsområde. Impulssvarskompenseringen är nyckeln till att kunna förbättra stereobilden, men har även en central roll i att öka klarheten och transientreproduktionen av ljudet från ditt system.

Mjukvaran kräver en mikrofon för att kunna ta upp akustiska mätningar och fungerar med standardljudkort och USB-DAC:ar. För bästa mätresultat så rekommenderar vi XTZ:s mikrofonkit. Du kan köpa hela paketet inklusive mikrofon här: Paket.

Att använda mjukvaran är väldigt enkelt och kräver inga djupgående kunskaper. Det enda du behöver göra är att ta mätningar enligt programmets enkla anvisningar och sedan ordnar mjukvaran resten. Är du dock en avancerad användare så kan du enkelt ändra den eftersträvade frekvensgången så att den passar din smak.

Mjukvaran stödjer upp till 2 kanaler (dock ej bass management) samt upp till 24 bit, 96 KHz.

Kompatibilitet
Officiellt så stödjs operativsystemen Windows Vista och 7, samt OS X 10.6 och 10.7. Mjukvaran Viktigt! Vid köp, ange om det gäller PC- eller Mac-versionen i meddelandefältet.bör fungera även på Windows XP samt OS X 10.4 och 10.5. Dock så garanteras inga buggfixar eller support för de systemen. XTZ 99.25 LCR är en vidarutveckling av den extemt populära tidigare modellen 99.25 Piano. Denna nya högtalare har fått uppdaterade delningsfilter för absolut bästa möjliga prestanda, frekvensgång och faslinjäritet. 99.25 LCR är likt föregångaren utrustad med SEAS Excel High End element som ger ett absolut rent och transparnet ljud i referensklass.

99.25 MKII har även banddiskant - en av de bästa på marknaden. Den möjliggör ett mycket snabbt transientsvar och jämn frekvensrespons.

- Pianolack med 8 lager klarlack
- SEAS Excel element
- Banddiskant med extrema prestanda
- Room-Tuning
- 25 mm MDF
- Justerbar diskantnivå i 4 steg
- Vridbar diskant för placering både vertikal och horisontellt
XTZ 99.25 LCR är en vidareutveckling av den populära 99.25 MKII. Den nya versionen använder sig av samma extrema element, men har också:

Förbättrad finish

Magnetisk frontskydd
För enkel montering och osynliga fästpunkter.

99.25 kan ställas horisontalt och vertikalt.
För att användas som både front-/bakhögtalare och centerhögtalare.

Vridbar diskant
För att optimera spridningen vid horisontell och vertikal användning.

Nya terminalkontakter
Högre kvalitet

Försänkt aluminium logotyp
För att ge diskanten ett renare utseende

Uppdaterat delningsfilter
Med högre efterhantering och högre kortkvalitet.

Relaterade Produkter

Inga Relaterade produkter är länkade ännu...