XTZ 95.44 Mattsvart

Par
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 20006

Beskrivning

XTZ 95.44 - Detaljerad ljudåtergivning

 

XTZ 95.44 byggs med högkvalitativa element och har därför ett mycket harmonisk och detaljerat ljud. Banddiskanten vi använder är en av de bästa som finns på marknaden och hittas inte någon annanstans i denna prisklass. Kombinerat med ett mellanregister med mycket bra transientsvar som återger musik och hemmabio mycket korrekt. Med stöd av två baselement kan 95.44 spela både djupt och kraftfullt. Njut av det detaljerade ljudet av dessa utmärkta golvhögtalare, i antingen en stereo eller hemmabiouppsättning.

 

Element

Till diskant i 95.44 valdes en högkvalitativ banddiskant som inte kan hittas i någon annan högtalare i denna prisklass. Det 18 μm tunna & ultralätta bandmembranet är en aluminium sandwichkonstruktion som kan återge även de mest subtila detaljer och återger dem med maximal precision. Det titanoxidbelagda mellanregister och baselementen producerar en övertygande naturlig och exakt ljudbild. De behärskar både de djupaste bastonerna och reproducerar ljudet perfekt.

 

Ljudinställningar

Basreflexrören som är placerade på baksidan kan stängas med bifogade pluggar som gör att 95.44 beter sig som om den använder en sluten lådkonstruktion. Detta tillåter att högtalaren kan placeras nära väggen och även gör basen mer exakt. Användningen av endast ett reflex rör är också möjligt för att åstadkomma en ännu djupare bas. Det är också möjligt att justera diskantnivån i två olika nivåer.

 

Kabinett

De 18 mm tjocka sidoväggarna av 95.44 är tillverkade av MDF och ger dubbla fördelar med att skapa en mycket stabil struktur som har hög dämpningsfaktor mot interna resonanser. Dessutom säkerställer de optimala arbetsförhållanden för elementen. Med en vikt på 25 kg, är 95.44 en monumental högtalare som kan återge de mest subtila nyanser.

 

Lacken

Högtalaren kommer i vitt eller matt svart som gör att 95.44 passar i de flesta miljöer och kan lätt integreras in i vardagsrummet eller i hemmabion. Rundade kanter på framsidan och frontgrill med magnetfäste som ytterligare kompletterar den tidlösa designen på högtalaren.

 

Terminal

Terminalen på 95.44 har stöd för bi-wiring, bi-amping, tri-wiring och tri-amping vilket är väldigt ovanligt i prisklassen. Dessutom erbjuder terminalen möjlighet att anpassa diskantnivån.

 

Frontskydd

Sex dolda magneter håller fast front-grillen, vilket ger högtalaren ett mycket stilrent utseende vare sig det är applicerat eller inte. Det akustiskt transparenta tyget som används minskar risken för skador på högtalaren utan att påverka ljudet negativt på något sätt.

 

 

Konstruktionstyp: 3-vägs Golvhögtalare
Diskantregister: 1 x Banddiskant (Harts-Aluminum-sandwich)
Mellanregister: 1 x 160 mm (5,5") elektrodynamiskt (Polypropen med elektropläterad titan)
Basregister: 2 x 180 mm (6,5") elektrodynamiskt (Polypropen med elektropläterad titan)
Frekvensrespons: 39 - 35.000 Hz (+/- 3dB)
Nominell impedans: 4 - 8 Ohm
Känslighet: 89 dB (2,83 V/1 m)
Effekttålighet: 300 W Short term IEC 268-5, 150 W Long term IEC 268-5
Frontskydd: Magnetiskt, Svart (Mattsvart), Vit (Mattvit)
Fötter: 4 x gummispikar (M6-gänga)
Terminal: guldpläterad, Tri-wiring / Tri-amp reado
Ljudinställningar: Basreflex / Sluten (2 portar), Diskant justerbar i 2 olika lägen.
Dimensioner: 218 x 1080 x 350 mm (B x H x D) (Höjd inkl. spikar)
Vikt: 25 kg / 55 lbs
Färger: Mattsvart , Mattvit
Garanti: 5 År
Kvantitet: 1 Par

 

Relaterade Produkter

Klassisk mattsvart centerhögtalare i rejält kabinett på 12,5 kg, 600 x 218 x 300 mm (W x H x D) bestyckat med högkvalitativ banddiskant och dubbla 6,5-tums bas-/mellanregister.
XTZ 95.22 har ett exklusivt utseende och en banddiskant av väldigt hög kvalitet. Enkel att hänga upp på väggen eller ställa på stativ
Med Sub 12.17 visar XTZ var skåpet ska stå. Kraftfull och detaljerad bas, 12-tum, 500W RMS / 800 W Max.
St
Köp!
Vibrationsdämpande fötter anpassande för högtalare och subwoofer som väger mellan 12 kg och 28 kg.
Köp!