Butiken håller sommarstängt fr.o.m. måndag 15/6. Webbordrar skickas som vanligt. Provlyssning går att tidsboka.

   XTZ 95.24 Mattsvart

Par
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 20009

Beskrivning

XTZ 95.24 - Noggrann och exakt ljudåtergivning

 

XTZ 95.24 byggdes med utmärkta element och därför ett mycket harmonisk, detaljerat ljud. Banddiskanten som används är en av de bästa som finns på marknaden och är inte sett någon annanstans i denna prisklass. Kombinerat med ett bas/mellanregister med mycket bra transientsvar som återger musik och hemmabio mycket korrekt. Tack vare 1 st 6,5" bas element, kan 95.24 spela riktigt djupt och kraftfullt. Njut av det detaljerade ljudet av denna stativhögtalare i en hemmabio uppsättning eller i en stereo uppsättning.

 

Element

För diskanten av 95.24 valdes en högkvalitativ banddiskant som inte kan hittas i någon annan högtalare i denna prisklass. Det 18 μm tunna ultralätta bandet är en aluminium sandwichkonstruktion som kan återge även de mest subtila detaljer och återger dem med maximal precision. De titanoxid belagda bas/mellanregistren och basarna producerar en övertygande naturlig och exakt ljudbild. De behärskar både de djupaste bastonerna och reproducerar ljudet perfekt.

 

Ljudinställningar

Bas reflexröret som är placerad på baksida kan stängas med bifogad plugg som gör att 95.24 kan användas både som sluten eller basreflex konstruktion. Detta tillåter att högtalaren kan placeras nära väggen och även gör basen mer exakt. Det är också möjligt att justera diskantnivån i två olika nivåer.

 

Kabinett

De 18 mm tjocka sidoväggarna av 95.24 är tillverkade av MDF och ger dubbla fördelar med att skapa en mycket stabil struktur som har hög dämpningsfaktor mot interna resonanser. Dessutom säkerställer de optimala arbetsförhållanden för elementet. Med en vikt på hela 9 kg, är 95.24 en monumental högtalare som kan återge de mest subtila nyanser.

 

Lacken

Högtalaren kommer i svart eller matt svart som gör att 95.24 passar i de flesta miljöer och kan lätt integreras in i vardagsrummet eller i hemmabion. Rundade kanter på framsidan och frontgrill med magnetfäste som ytterligare kompletterar den tidlösa designen på högtalaren.

 

Terminal

Terminalen på 95.24 har stöd för bi-wiring och dessutom bi-amping vilket är väldigt ovanligt i prisklassen. Dessutom erbjuder terminalen möjlighet att anpassa diskantnivån.

 

Frontskydd

Fyra magneter håller fast front-grillen vilket ger ett väldigt stilrent utseende utan grillen. Det akustiska tyg som används är helt transparent för ljud. Risk för skador på högtalaren kan effektivt förhindras med hjälp utan det inte finns någon försämring av ljudet.

 

 

Konstruktionstyp: 2-vägs stativhögtalare
Diskantregister: 1 x Banddiskant (Harts-Aluminum-sandwich)
Mellanregister: 1 x 180 mm (6,5") elektrodynamiskt (Polypropen med elektropläterad titan)
Frekvensrespons: 48 - 35.000 Hz (+/- 3dB)
Nominell impedans: 4 - 8 Ohm
Känslighet: 87 dB (2,83 V/1 m)
Effekttålighet: 200 W Short term IEC 268-5, 100 W Long term IEC 268-5
Frontskydd: Magnetiskt, Svart (Mattsvart), Vit (mattvit)
Terminal: Guldpläterad, Bi-wiring / Bi-amp redo
Ljudinställningar: Basreflex / Sluten (1 port), Diskantjustering i 2 olika lägen.
Dimensioner: 218 x 384 x 288 mm (B x H x D) / 8.7 x 15.3 x 11.5"
Vikt: 9 kg / 19.8 lbs
Färger: Mattsvart, Mattvit
Garanti: 5 År
Kvantitet: 1 par

 


Relaterade Produkter

Stereo-receiver med Wi-Fi, Bluetooth, app-styrning, Spotify Connect, Tidal, Deezer, AirPlay, internetradio och Yamaha MusicCast.
St
Köp!
Kraftfull och kompakt stereoförstärkare av hög kvalitet för streamingtjänster och multirumssystemet Yamaha MusicCast
Justerbart väggfäste i metall för högtalare
Par
Köp!