XTZ 95.22 Mattvit

Par
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 11967

Beskrivning

95.22 - Noggrann och exakt ljudåtergivning

 

95.22 byggs med högkvalitativa element och har därför ett mycket harmonisk och detaljerat ljud. Banddiskanten vi använder är en av de bästa som finns på marknaden och hittas inte någon annanstans i denna prisklass. Kombinerat med ett mellanregister med mycket bra transientsvar som återger musik och hemmabio mycket korrekt. Njut av det detaljerade ljudet av denna högtalare i en hemmabio uppsättning eller i en stereo uppsättning.

 

Element

För diskanten av 95.22 valdes en högkvalitativ banddiskant som inte kan hittas i någon annan högtalare i denna prisklass. Det 18μm tunna ultralätta bandet är en aluminium sandwichkonstruktion som kan återge även de mest subtila detaljer och återger dem med maximal precision. De titanoxidbelagda bas-/mellanregistern producerar tillsammans med basarna en övertygande naturlig och exakt ljudbild. De behärskar både de djupaste bastonerna och reproducerar ljudet perfekt.

 

Kabinett

De 18 mm tjocka sidoväggarna av 95.22 är tillverkade av MDF och ger dubbla fördelar med att skapa en mycket stabil struktur som har hög dämpningsfaktor mot interna resonanser. Dessutom säkerställer de optimala arbetsförhållanden för elementet.

 

Lacken

Högtalaren kommer i vitt eller blank svart som gör att 95.22 passar i de flesta miljöer och kan lätt integreras in i vardagsrummet eller i hemmabion. Rundade kanter på framsidan och frontgrill med magnetfäste som ytterligare kompletterar den tidlösa designen på högtalaren.

 

Terminal

Terminalen på 95.22 är guldpläterad. Dessutom erbjuder terminalen möjlighet att anpassa diskantnivån. Tack vare infällda terminaler kan högtalaren monteras direkt på väggen men mycket litet totaldjup.

 

Frontskydd

Fyra magneter håller fast front-grillen vilket ger ett väldigt stilrent utseende utan grillen. Det akustiska tyg som används är helt transparent för ljud. Risk för skador på högtalaren kan effektivt förhindras med hjälp utan det inte finns någon försämring av ljudet.

 

Konstruktionstyp: 2-vägs vägghögtalare
Diskantregister: 1 x Banddiskant (Harts-Aluminum-sandwich)
Mellanregister: 1 x 160 mm (5,5") elektrodynamiskt (Polypropen med elektropläterad titan)
Frekvensrespons: 79 - 35.000 Hz (+/- 3dB)
Nominell impedans: 4 - 8 Ohm
Känslighet: 89 dB (2,83 V/1 m)
Effekttålighet: 150 W Short term IEC 268-5, 75 W Long term IEC 268-5
Frontskydd: Magnetiskt, Svart (Högblank svart), Vit (Mattvit)
Terminal: Guldpläterad
Dimensioner: 220 x 375 x 130 mm (W x H x D) / 8.8 x 14.9 x 4.6"
Vikt: 5,2 kg / 11.4 lbs
Färger: Högblank Svart, Mattvit
Garanti: 5 År
Kvantitet: 1 Par

Relaterade Produkter

XTZ 95.22 är en centerhögtalare som är platt och enkel att hänga upp på väggen
St
Köp!
XTZ 95.22 är en centerhögtalare som är platt och enkel att hänga upp på väggen
St
Köp!
Ett par slimmande men kraftfulla vägghögtalare ur XTZ Spirit-serien. Bestyckade med dubbla 5,25-tumsbasar. BxHxD: 20x48x14 cm
Par
Köp!
Ett par slimmande men kraftfulla vägghögtalare ur XTZ Spirit-serien. Bestyckade med dubbla 5,25-tumsbasar. BxHxD: 20x48x14 cm
XTZ SUB 10.17 Edge har en helt nyutvecklad, mer avancerad, förstärkare med ICEpower-teknologi på 700 Watt RMS. Nya förstärkaren (som heter XTZ SA-1) klarar högre ljudtryck, renare ljud och har mer kontroll. Nytt är även en inbyggd ställbar parametrisk EQ (PEQ).