XTZ Spirit 5.0 Paket (Spirit 6 + 2), Mattvit

Paket
Lägg i Kundvagn!
Slut på lager, E-posta för status
Produktkod: 12861

Beskrivning

 

XTZ Spirit - Högtalarna för dig som vill ha riktig hemmabio och äkta Hifi

 

Om du söker ett neutral och ofärgat ljud i kombination med modern design, så är XTZ Spirit-serien ditt perfekta val. Tack vare extraordinära element som är specialanpassade för denna serie, spelar högtalarna med högsta naturtrogenhet. I mellan- och diskantregisterna levererar högtalarna ett brett dynamiskt register med en otrolig precision, mycket tack vare delningsfiltret och waveguide-teknologin. Långslagiga baselement garanterar en djup och exakt bas för en hänryckande lyssningsupplevelse. Kabinetten är byggda med multipla stagningar för att uppnå minimal resonans. Kabinetten är lackade i flera omgångar för att sedan slutligen poleras för att göra högtalarna till en utsmyckning i hemmet.


• Högkvalitativ dome-diskant med waveguide
• Högkvalitativ mellanregister- och baselement
• Naturligt ljud
• Extraordinär precision
• Djup och exakt bas
• Tidlös design och perfekt finish
• Ljudtransparent frontstycke
• Flera Room tuning möjligheter

ELEMENT
25 mm silkesdiskanten är specialanpassad för Spirit-serien och är därför perfekt tillsammans mid/bas-elementen. Tack vare waveguiden i diskanten, har såväl spridningmönster och effektiviteten optimerats och distorsion minimerats. Mid/bas-elementen på 5,25 tum är av egen utveckling och ger precision både vid låga och höga ljudnivåer. Dessa element i högsta klass har lång slaglängd och kan därmed återge en slagkraftig och tight bas.

KABINETT
Spirits MDF-kabinett är utrustat med en hela 25 mm tjock frontbaffel och 18 mm starka sidoväggar förstärkta med interna stag. Tillsammans ger detta en stabil och robust högtalare. För att ytterligare minimera de interna resonanserna, har en stor mängd dämpande material använts.


 

Paketet innehåller:
3x Spirit 6 (Spirit 6: produktinformation och produktbilder)
2x Spirit 2 (Spirit 2: produktinformation och produktbilder)

Detaljerad information om produkterna i paketet hittar ni på produktens egna sida.


Relaterade Produkter

Kraftfull subwoofer (Class-D, 400 W Peak) på 12 tum med rejält stagad kabinettkonstruktion. Finns i mattsvart som mattvit högkvalitativ multilagersfärg.
Slimmade vägghögtalare med riktigt HiFi-ljud i mattvit högvalitativ polerad flerlagerslack i nya XTZ Spirit-serien. Bredd: 20 cm, Höjd: 35 cm, Djup: 12 cm
Par
Köp!
5.0-paket med stilrena högtalare med mattvit högkvalitativ polerad flerlagerslack i nya XTZ Spirit-serien. Golvhögtalarna har dubbla 6,5-tums bas/mellanregister med lång slaglängd ger slagkraftig och tight bas.
5.0-paket med 3 st XTZ Spirit 6 klangmatchad frontstage och 2 st Spirit 2 för surround.
5-kanalig surround-förstärkare med nätverk (Wi-Fi och ethernet) och bluetooth. Stöd för trådlösa surround-högtalare via Yamaha MusicCast Surround.