JBL SB350

Paket
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 12895

Beskrivning


Komplett lösning med trådlös subwoofer.

Cinema SB350 är utformad för att matcha vilken TV som helst och ger ett fantastiskt, virtuellt surroundljud från ett enda elegant paket. Den ansluts trådlöst till den kompakta, kraftfulla subwoofern och med endast en kabel till TV:n. Den kan också spela musik trådlöst genom Bluetooth-smartphones eller surfplattor. Den kommer även ihåg upp till 10 olika Bluetooth-enheter för omedelbar återanslutning. Den kan lära sig vilken TV-fjärrkontroll som helst, vilket förenklar kontrollen över din hemmabioupplevelse. En EQ-knapp för bords- eller väggplacering kalibrerar SB350 för alla typer av installation, och tack vare en oberoende volymkontroll över subwoofern kan du anpassa basen efter din personliga smak.

Genom elegant och kompakt design, kompletterar soundbar-högtalaren och den trådlösa subwoofern dagens tunna, platta bildskärmar samtidigt som de ger ett djupt, fylligt, omslutande ljud som TV:ns inbyggda högtalare inte kan mäta sig med.

Hemmabio med äkta plug-and-play-teknik: med hjälp av HDMI ARC-tekniken kopplas din kompatibla TV till JBL Cinema SB350 med en enda kabel. Den är även utrustad med optiska och analoga ljudingångar.
Allmänna specifikationer
Bredd 1000,0 mm
Höjd 62,0 mm
Djup 78,0 mm
Vikt 3,3 kg
Bredd subwoofer 242,0 mm
Höjd subwoofer 242,0 mm
Djup subwoofer 320,0 mm
Vikt subwoofer 4,8kg
Frequency response: 45Hz - 20kHz
Maximum SPL: 100dB
Total Cinema SB350 amplifier power: 320W max

Relaterade Produkter

Moon högtalarväxel för två par högtalare med strömbryare som möjliggör enkel omkoppling
St
Köp!
xtz blue line stereo rca kabel för anslutning mellan stereokmponenter som t.ex. cd-spelare
St
Köp!
xtz blue line stereo rca kabel för anslutning mellan stereokmponenter som t.ex. cd-spelare
St
Köp!
Moon högtalarväxel har en bevisat hög kvalite och möjliggör anslutning till 4 par högtalare och omväxlning mellan dessa.
St
Köp!