HECO Direkt Vit

Par
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 12693

Beskrivning


Letar du efter en högtalare som kan spela på riktigt bra med lite effekt?
Då har du hittat rätt. Heco Direkt har slagit marknaden med häpnad. Hyllad i Hifi-pressen och din perfekta partner om du har en rörförstärkare.

Den har en 1,2 tums silkesdiskant med dubbla magneter och en waveguide som projicerar ut en stor och detaljerad stereobild.

Med en känslighet på hela 95dB blir Heco Direkt väldigt lättdriven och en förstärkare på endast 10 Watt rms har inga problem att driva denna högtalare.

Tekniska fakta
Princip: 2-vägs med basreflex
Bestyckning: 1.2" silkesdiskant, 11" baselement
Effekttålighet (RMS/peak): 200/320 Watt
Impedans: 4-8 Ohm
Frekvensomfång: 25-28.000 Hz
Delningsfrekvens: 2.350 Hz
Rekommenderad förstärkareffekt: 10-320 Watt
Känslighet: 95 dB
Vikt: 25,8 Kg

Relaterade Produkter

XTZ Star Quad är en flexibel och hållbar låginduktanskabel för topprestanda när det gäller signalöverföring mellan förstärkare och högtalare. Guldpläterade kontakter.
XTZ Divine Alpha är en av de bästa fullregisterhögtalarna i denna storlek på marknaden, på många sätt en absolut referens. Kompromisslös, tidlös, perfektion. Keramiska element.
Par
Köp!
Nytt stereoslutsteg från XTZ med ICEpower Class D-teknik. 2 x 300 Watt, justerbar gain, 113 dB S/N, Stereo- och monoläge, stöd för 19-tums rackmontage
Unikt stereopaket med Yamaha WXC-50 och XTZ Edge A2-300. ESS Sabre DAC i försteget och ICEpower-moduler på 2x300 Watt i slutsteget. Trådlös överföring, Airplay, Bluetooth, Spotify, Tidal med mera och Yamaha MusicCast för multiroom.
Paket
Köp!