XTZ 99.25 Beryllium Högblank Svart Center

St
Lägg i Kundvagn!
Slut på lager, E-posta för status
Produktkod: 12712

Beskrivning

Obs! Säljes styckvis.

 

Nu finns äntligen XTZ 99.25 Beryllium som färdigbyggd högtalare.

 

Berylliumdiskanten som sitter i 99.25  ger en klar indikation om hur bra ljudåtergivning högtalaren har. Den har detaljer och skärpa och plockar fram det innersta ur musiken. Under diskanten tar SEAS Excel element vid. Med hög effekttålighet, snabbt impulssvar och låg distorsion så plockar elementen ut djup, detaljerad bas och samtidigt ett avslappnat nedre mellanregister med mycket svärta.

 

Det naturliga ljudet i 99.25 Beryllium kan justeras efter dina behov men hjälp av flera olika inställningsmöjligheter. På baksidan av högtalaren sitter terminalen. Där finns det filterbryggor som man kan sätta i olika mönster för att påverka nivåerna för diskanten. Detta gör att du kan anpassa högtalaren efter rummet och din egen smak. Sen finns, som vanligt på XTZs högtalare, möjlighet att välja mellan sluten eller portad låda med hjälp av baspluggarna som följer med. Välj mellan den slutna lådans raka frekvensgång och rappa återgivning eller portat för lite mer fylligare basljud. Valet är ditt!

Fronten hålls fast av 4st starka magneter. Dessa sitter skyddade med gummi så det är ingen risk att lacken på kabinettet skadas. En annan fördel är att fronten automatiskt lägger sig i rätt läge. Fronten hjälper till att skydda högtalaren men utan front får man en ren och stilren design.

Konstruktionstyp: 2-vägs Stativhögtalare
Diskantregister: 1x Berylliumdiskant
Mellanregister: 1x 180mm (6,5") Elektrodynamiskt (Magnesium, naturgummi)
Frekvensrespons: 45 - 40.000 Hz (+/- 3dB)
Nominell impedans: 4 - 8 Ohm
Känslighet: 87 dB (2,83 V/1 m)
Effekttålighet: 300 W Short term IEC 268-5, 100 W Long term IEC 268-5
Frontskydd: magnetisk, Svart
Terminal: Bi-wiring / Bi-amp redo
Ljudinställningar: Bassreflex / Sluten (1 port), Diskant: Justerbar
Dimensioner: 202 x 370 x 320mm (B x H x D)
Vikt: 10 kg
Färger: Högblank Svart

 


 
Relaterade Produkter

XTZ 99.25 LCR för traditionen vidare med högklassiga högtalare från svenska XTZ. Fountek banddiskant och SEAS Excel baselement på 6,5 tum.
Par
Köp!
Kit för uppgradering. Innehåller 1 st Seas Excel Beryllium-diskant och 1 st optimerat delningsfilter. För XTZ 99-serien.