XTZ Cinema SUB 1X12 + Antimode

Paket
Lägg i Kundvagn!
Slut på lager, E-posta för status
Produktkod: 12442

Beskrivning

Paketet innehåller:

1x XTZ Cinema SUB 1X12 (XTZ Cinema SUB 1X12: produktinformation och produktbilder)

1x DSPeaker Antimode 8033 Cinema (DSPeaker Antimode 8033 Cinema: produktinformation och produktbilder)High end prestanda till lågt pris.
XTZ Cinema-subbarna är designade att spela linjär och snabb hifi-bas.

Långslagigt 12 tums element
500 Watts class-d slutsteg
Room tuning
Slot port som basreflexport för att minska risken för blåsljud.

 

XTZ Cinema SUB 1X12 - Bäst i test - Aktiv subwoofer för en verklighetstrogen och omskakande upplevelse i hemmabion

 

Den bästa möjliga bioupplevelsen uppnås när du känner bas energin går rakt igenom kroppen. Effekten av varje punsch, explosion, eller bil etc. måste återges korrekt och med maximal effekt. Detta är precis vad den testvinnande SUB 1X12 konstruerades för att göra. På grund av det extremt styva och lätta membran, kan det hantera de mest kraftiga effekterna med perfekt precision. Eftersom elementet drivs av en förstärkare med 500 W RMS / 900 W max har SUB 1X12 alltid full kontroll. Om du vill känna hela hemmabion skaka, men ändå lyssna till ett mycket kontrollerat och korrekt återgivet ljud, är XTZ SUB 1X12 ett perfekt val.


XTZ Cinema Sub 1x12 - Ljud&Bild - Bästa köp! XTZ Cinema 1X12 - Ljud & Bild
FEBRUARI 20 - 2018

Betyg: 6/6 - Bästa köp!

"Subwoofern från XTZ kostar hälften så mycket som de andra med samma storlek och slagkraft. Och får inte stryk av någon!
Blixtsnabb, distinkt och mycket kraftfull innebär att XTZ SUB 1X12 är en topp-subwoofer till både musik och film. Den är dessutom ganska så enkel att placera. Och så kostar den hälften så mycket som konkurrenterna!"

- Geir Gråbein Nordby

XTZ CINEMA SUB 1X12 - FLER UTMÄRKELSER

XTZ Cinema SUB 1x12 - avforums - Highly Recommended Award XTZ Cinema SUB 1x12 - Home Cinema Choice - Best Buy XTZ Cinema SUB 1x12 - Sound&Vision - Top Pick XTZ Cinema SUB 1x12 - Trusted Reviews - Recommended 10/10 Cinema series - WHAT HI-FI? (Indonesia) juni 16 - 2015 Editors Choice - Award, Very evocative sound intelligence of this system wrapped with slick design integration which is well proven in delivering several different sonic aspects, Its the reason why we are in urge to review it immediately. what hi-fi 

  Läs hela testet
 

 

 

THX ULTRA CERTIFIERING

En perfekt hemmabioupplevelse kräver högtalare som kan hantera extrem dynamik vid höga ljudtrycksnivåer. Samtidigt bör ljudet vara kristallklart och fritt från förvrängning. Dessa är de mål som fastställdes för CINEMA-serien, som till och med överträffades genom att använda sig av många specialtekniker.

XTZ CINEMA-produkter märkt med THX-certifiering testas och godkänns för hela THX-upplevelsen. THX-certifiering är en försäkring till konsumenter av kompromisslös kvalitet, bästa prestanda och konsistens. Med blandningen av konst, teknik och de ständigt föränderliga utmaningarna i en verklig visningsmiljö fortsätter THX och dess partners att leverera en övergripande upplevelse precis som skaparens vision. 

 


DSPeaker Anti-Mode 8033 Cinema - Automatisk subwoofer-kalibrering som effektivt motverkar resonanser i rummet

Ett typiskt lyssningsrum uppvisar resonanser i basregistret, vilket drabbar även den bästa tänkbara subwoofern. Musikens inneboende detaljer maskeras av rumsresonanserna, som beslöjar ljudet med sitt sirapssega bullrande. Problemet är som mest uttalat när subwoofern är placerad nära väggar eller i rummets hörn. Ljudvågorna för bas är väldigt långa och kraftfulla och är därmed svåra att dämpa. Anti-Mode-teknologin eliminerar resonanserna från både högtalare och rum, genom automatiska equalizer-justeringar i både amplitud- och tidsdomän, med mycket noggrann digital signalbehandling och anti-phasing-teknologi. På detta sätt kan lyssnaren höra ända ner till de lägsta frekvenser subwoofern kan återge. Även transientåtergivningen förbättras dramatiskt och basen blir mycket mer kontrollerad.

Räcker inte autokalibreringen i min AV-receiver?
Nej. Frekvenssvepen som en hemmabioreceivers mätning använder är väldigt korta, så systemet får ingen en chans att "höra" vid vilka frekvenser det finns resonanser i rummet. Frekvenssvepen som genereras i DSPeaker Anti-Mode:s mätningar är flera sekunder långa, och kan höra och korrigera nivåerna på problemfrekvenserna. Det gäller att sänka dem precis lagom mycket, och lagom brant, så att utsignalen tillsammans med rummets förstärkning hamnar precis rätt. Skillnaden före/efter är förbluffande! Det är också väldigt lätt att jämföra det kalibrerade läget med det okalibrerade genom en knapptryckning på "Bypass".


 

LÄTT ATT ANVÄNDA
DSPeaker Anti-Mode 8033 Cinema är mycket användarvänlig. Kalibreringsprocessen är helt automatisk, och genererar frekvenssvep till mikrofonen på den önskade lyssningsplatsen (eller flera mätpunkter) och mäter den kombinerade överföringsfunktionen av subwoofer/rum-systemet. Kalibreringen startas enkelt med en knapptryckning och behöver bara göras en gång, sedan kopplar man ur mikrofonen.

DSPeaker Anti-Mode ska sitta ansluten mellan förstärkarens subwoofer-utgång och ingången på subwoofern. DSPeaker Anti-Mode 8033 Cinema har vanliga RCA-kontakter (1 in, 1 ut), sådana som finns på majoriteten av alla hemmabioförstärkare. Insignalen tas från 1-output på hemmabioförstärkaren. Utsignalen kopplas till lågnivåingången på subwoofern.

DSPeaker har en latens på 2,7 ms, så se till att köra DSPeaker Anti-Mode-kalibreringen först och AV-receiverns autokalibrering efteråt, så kan receivern ställa nivån och fördröjningen på signalen rätt.


TVÅ SUBWOOFERS
Det går också alldeles utmärkt att kalibrera dubbla subwoofers, bara sätt en y-split på DSPeaker:ns utgång så att båda subbarna får samma signal. Mätningen som görs ska plocka upp ljudet från båda subbarna eftersom de påverkar varandra.

 


Relaterade Produkter

XTZ Room Analyzer 2 Pro är ett avancerat mätsystem för att mäta rummets akustik
XTZ Cinema Sub 1x12 är en kraftfull 12 tums subwoofer (500 W RMS / 900 W Peak) med djup bas och full kraft - perfekt för hemmabion!
St
Köp!
XTZ cinema sub 3x12 är en av de allra bästa basarna på marknaden för hemmabio - Vad sägs om 3st långslagiga 12 tums basar med var sitt slutsteg på 500 Watt - årets subwoofer enligt Audioholics
XTZ Cinema Sub 1x12 gräver djupt med kontroll. Och här med dubbla subwoofers fyller man lätt ut hela rummet med härlig bas
Automatisk subwoofer-kalibrering som effektivt motverkar resonanser i rummet. Ansluts mellan förstärkarens subwoofer-utgång och subwoofern.
St
Köp!
THX-certifierade XTZ Cinema M6 är designad för optimalt ljud till hembio. Klarar högt ljudtryck med låg distorsion. 4 st diskanter i Quattro array.
Par
Köp!
Vibrationsdämpande fötter anpassande för högtalare och subwoofer som väger mellan 28 kg och 50 kg.
Köp!
XTZ Cinema M8 Tower – Kraft, Dynamik, Precision för alla typer av rum
Hemmabiohögtalare för dig som vill kunna spela högt utan att göra avkall på kvaliteten