Yamaha ISX-80 Black

St
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 12606

Beskrivning


Inred ditt hem med musik
Restio är inredningskonst med musik som kan både väggmonteras eller placeras på en hylla. Med ISX-80 kommer du åt streamingtjänster som Spotify Connect och Yamahas nya multiroomsystem MusicCast med funktioner som Airplay, Internetradio, Bluetooth (in/ut). MusicCast ger dig flexibilitet och fler sätt att njuta av musik än någonsin tidigare.
Funktioner

MusicCast


MusicCast är en revolution inom nätverksljud. Du kan använda alla dina MusicCast produkter tillsammans - eller separat, du bestämmer. Du kontrollerar allt från en och samma app, designad för att vara innovativ, snabb och enkel att använda. Om du väljer en soundbar, en trådlös högtalare, en AV Receiver eller HiFi komponenter spelar ingen roll, du väljer och matchar ihop det som passar dig och ditt hem bäst. Du kan även senare bygga ut ditt system. MusicCast ger alla, allt, överallt.

För mer information, besök vår specialsite för MusicCast.

Med MusicCast blir musiken tillgänglig överallt


Spela upp innehåll från en annan MusicCast enhet, eller från en Blu-ray eller CD-spelare som är ansluten till en MusicCast produkt - all musik blir tillgänglig i alla rum i huset. Om du har musik lagrad på en PC eller NAS kan du via DLNA spela upp den musiken också, allt som krävs är att det är anslutet till samma nätverk. Du kan även dela ut extern inkopplade ljudkällor som TV eller BD-spelare. Ljud du skickar till YSP-1600 med bluetooth kan också skickas vidare till en annan MusicCast enhet i ett annat rum.

Design

Med stort fokus på detaljer, material och form. Restio sammanfattar inre kvalitet. Dess kompakta, högkvalitativa 30,2 cm kvadratiska form gör att den både kan placeras på en hylla eller väggmonteras. Frontpanelen tillverkad av sträckmetall i stål.Mer musik med Bluetooth och streamingtjänster

Med Restio kan du spela upp trådlöst från nätverket med WiFi, Airplay eller Bluetooth. ISX-80 har Spotify Connect och både analog FM radio och internetradio. På så vis är utbudet av musik näst intill oändligt.


* Streaming service availability varies by region.


Skicka ut ljud via Bluetooth

ISX-80 är utrustad med den senaste Bluetooth tekniken, som gör det enklare än tidigare att trådlöst njuta av musik. ISX-80 kan inte bara ta emot Bluetooth, du kan även skicka ut Bluetooth. Smidigt om du vill streama musik från ISX-80 till ett par Bluetooth hörlurar eller till en Bluetooth-högtalare.


* Bluetooth streaming can only be used for one device at a time.
MusicCast CONTROLLER


Installera MusicCast CONTROLLER appen på din smartphone eller surfplatta för att strömma innehåll, pausa / spela, justera volymen och ändra inställningar. Din smarta enhet blir en fjärrkontroll för alla dina MusicCast-kompatibla enheter på samma nätverk.DESKTOP AUDIO SYSTEM

Wi-Fi Yes
AirPlay Yes
Bluetooth Version/Profile Ver. 2.1 + EDR / A2DP, AVRCP
Audio Codec SBC, AAC* (*Receiving only)
Maximum Communication Range 10 m/ 32.8 ft. 10 in. (without interference)
Tuner FM
Preset Memory 6 x FM (30 x FM when using MusicCast CONTROLLER)
Input Terminal 3.5 mm STEREO mini Jack
Alarm Alarm, Snooze, Sleep
Speaker Unit Dual 3 cm (1-1/8") soft dome tweeters, Dual 8 cm (3-1/8") woofers
Maximum Output Power 15 W + 15 W (6 %u03A9, 1 kHz, 10% THD)
Power Supply AC
Power Consumption 20 W
Standby Power Consumption %u2264 3.0 W (Clock ON)
Dimensions (W x H x D) 302 x 302 x 65 mm
Weight 3.3 kg

Relaterade Produkter

Yamaha isx-80 är en slimmad trådlös högtalare som antingen kan hängas på vägg eller stå på bord
Yamaha wx-030 är en trådlös högtalare för Musiccast
Yamaha YAS-306 ljudlimpa med extra allt. Sonos-killer
St
Köp!
Kraftfull och kompakt stereoförstärkare av hög kvalitet för streamingtjänster och multirumssystemet Yamaha MusicCast