XTZ Tune 4 Mattvit

Par
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 12541

Beskrivning

XTZ Tune 4 - Aktiva högtalare med maximal flexibilitet

Datorhögtalare samt TV-högtalare förtjänar en särskild grad av flexibilitet och bekvämlighet men framför allt förstklassigt ljud. Kompakta & aktiva högtalare i TUNE-serien är således det perfekta valet för detta uppdrag. Från en akustisk synvinkel presterar högtalare sällan perfekt vid första placering i lyssningspositionen. Tune 4 ett perfekt val för skrivbordssystem,TV-högtalare eller var som där det behövs smidiga kompakta högtalare med fylligt ljud.

 

Högtalarelement

Med en uteffekt in 2 x 50 watt, har förstärkaren av denna aktiva högtalaren ett bra utrymme för att enkelt leverera kraft till elementen och säkerställa en hög dynamik. Silkesdiskanten i Tune 4 sitter i en uträknad wave guide, vilket resulterar i lägre distorsion, högre effektivitet and en kontrollerad spridning. Mellanregisterelementet använder vårt egenutvecklade C-Cone membran och en mycket stark magnet för att uppnå maximal precision. I samband med diskanten s egenskaper det ger det totalt sett ett mycket exakt ljud med stor ljudbild.


Room Tuning

Med den medföljande plugg för basreflexrör, kan dessutom bas egenskaper justeras (basreflex öppen) för ökad bas och sluten för mer stramare/kontrollerad bas.


Kabinett

Tune 4-kabinettet är har en hög stabilitet och låga interna resonanser. Högtalaren har en lutande baffel för optimerad ljudspridning och tidkompensering. Högtalarelementen är fästa från insidan av högtalaren för att ge ett rent utseende. På grund av den excentriskt positionerade diskanten kan kantdispersioner minskas, vilket resulterar i en klarare ljudbild. När Tune 4 används i öronnivå, kan Tune 4 placeras i ett upprätt läge med en högre spike som medföljer.


Finish

Tune 4 finns både i mattsvart och mattvitt och därmed är lätt att integrera i hemmets inredning. Färgerna appliceras i flera lager och sedan poleras för att uppnå en perfekt finish. De lätt rundade kanter av kabinettet förstärker ytterligare denna effekt.


Terminalerna

Anslutningsterminalen på den aktiva- /huvudenheten(Vänster högtalare) är designad för enkelhet, den möjliggör trådlös anslutning via Bluetooth™ (4,0 med aptX®) eller anslutning med antingen en analog kabel (3,5 mm-uttag) eller digital kabel (SPDIF optisk). Förutom ingångarna ljudingångarna innefattar terminalen också guldpläterade anslutningsskruvar (anslutning till den passiva högtalaren), en subwoofer-utgång (RCA) och en USB-laddning port (DC 5V, 250mA).


Konstruktionstyp: 2-vägs Aktiv högtalare
Diskantregister: 1x 19mm (¾") Dome-diskant (Naturlig silke med Waveguide-design)
Mellanregister: 1x 120 mm (4") Elektrodynamiskt (Multi-lagers C-Kon)
Frekvensrespons: 52 - 30.000 Hz (+/- 3dB)
Nominell impedans: 4 - 8 Ohm
Anslutning Master-Box (Ingång): Analog (3.5 mm jack), Digital (S / PDIF, Optisk), Bluetooth ™ (4.0 with aptX®)
Anslutning Master-Box (Utgång): Guldpläterade terminalskruvar (Koppling till slavhögtalare), subwoofer-utgång (RCA), USB-laddningsport (DC 5V, 1A)
Ljudinställningar: Basreflex / Sluten
Dimensioner: 140 x 252 x 180mm (B x H x D) / 5.6 x 10 x 7.2"
Vikt: 6,6 kg / 14.5 lbs (Par)
Färger: Mattsvart, Mattvit
Garanti: 5 År (Elektronik: 2 År)
Kvantitet: 1 Par
Medföljande tillbehör: 2,5mm² högtalarkabel med banan-pluggar (3m), optisk kabal (2m), 3.5mm ljudkabel (1m), Strömkabel (1.5 m), Aluminium handkontroll

 


 

Relaterade Produkter

XTZ SUB 8.17 Mattvit - liten placeringsvänlig subwoofer med room tuning
St
Köp!
XTZ Tune 4 aktiva högtalare med bluetooth visar att man kan få trådlöst hifiljud även tilll billig peng. Perfekta som datorhögtalare eller för att på ett enkelt sätt få bättre TV-ljud.