XTZ Divine Alpha + 2 st XTZ Edge A2-300

Paket
Lägg i Kundvagn!
Slut på lager, E-posta för status
Produktkod: 20164

Beskrivning

Unikt bi-amp-paket från XTZ

Paket med golvhögtalarna XTZ Divine Alpha, flaggskepp i absolut toppklass, tillsammans med två stycken stereoslutsteg XTZ Edge A2-300 på 2 x 300 Watt, utrustad med ICEpower-moduler.

Notera att paketet innehåller ett par högtalare och ett par slutsteg. Behöver anslutas till någon form av försteg eller förstärkare med pre-out för höger och vänster kanal.
Riktig High-End!


Bi-amp

Ansluts med ett slutsteg per högtalare, och där varje slutsteg ställs i mono-läge


 Relaterade Produkter

vincent-sv400 är en kraftfull slimmad stereoförstärkare med ett naturligt ljud
Streamer / pre-amp för multirumssystemet Yamaha MusicCast. Högkvalitativ D/A-omvandlare. Trigger-funktion.
XTZ Divine Alpha är en av de bästa fullregisterhögtalarna i denna storlek på marknaden, på många sätt en absolut referens. Kompromisslös, tidlös, perfektion. Keramiska element.
Par
Köp!
Nytt stereoslutsteg från XTZ med ICEpower Class D-teknik. 2 x 300 Watt, justerbar gain, 113 dB S/N, Stereo- och monoläge, stöd för 19-tums rackmontage
NYHET! Divine Delta är stativhögtalaren av XTZs flaggskepp, Divine Alpha, och har fantastisk keramisk diskant från Accuton. Superbt ljud i en ädel och tidlös design.
Par
Köp!
Divine DELTA center är centerhögtalaren som matchar golvhögtalarna XTZ Divine Alpha och stativhögtalarna XTZ Divine Delta. Vikt 26,5 kg och bestyckad med fantastiska keramiska element från Accuton.
St
Köp!