Yamaha R-N803D Svart

St
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: ARN803DBL

Beskrivning

Kraftfull Hi-Fi-förstärkare med högkvalitativ DAC, Bluetooth, nätverk, app-styrning, digitala ljudingångar, DAB-radio, streaming och multiroom med Yamaha MusicCast och autokalibrering med mätmikrofon

Har du en Yamaha soundbar, Yamaha AV-receiver eller stereoförstärkare med stöd för multirumssystemet Yamaha MusicCast så kan du enkelt styra dem som separata enheter, eller länka ihop dem så att de spelar samma musik i alla rum. Det är väldigt enkelt och användarvänligt via appen Yamaha MusicCast Controller.


Streaming-tjänster, nätverk och funktioner som stöds är bland annat Spotify Connect, Tidal, Deezer, Airplay, internetradio och Bluetooth. Även Bluetooth ut för att exempelvis skicka ljud till en Bluetooth-högtalare i ett närliggande rum, eller till Bluetooth-hörlurar.


Fullutrustad och modern stereoförstärkare i klassisk design och elegant aluminiumfinish. Noggrant uppbyggd enligt Yamahas ToP-ART-teknologi (Total Purity Audio Reproduction Technology) med symmetrisk kretslayout och korta signalbanor och en specialbyggd transformator - allt i ett stabilt chassi utrustad med en särskild hartsram "ART Base" som minimerar brus och vibrationer.


Yamaha R-N803D är utrustad med den välkända DAC:en ESS Sabre 9006AS på 192 kHz/24-bitar för exakta ljudegenskaper, överlägset lågt brusgolv, och för att kunna återge subtila detaljer och nyanser i ljudet. Den är också utrustad med Yamahas autokalibrering (YPAO) som bland annat mäter avstånd, frekvensomfång och ljudreflektioner via YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) för att sedan korrigera med väldigt hög precision och ge den perfekta responsen och ljudkvaliteten.

 

SPECIFIKATIONER

Wi-Fi Yes (with Wireless Direct) 
Ethernet Yes
AirPlay Yes
DLNA Version 1.5
Bluetooth
Yes (SBC / AAC) 
File Format  MP3, WMA, MPEG4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD 
Max effekt (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD, Europe)  160 W + 160 W 
Max effekt (8 ohms, 1 kHz, 10% THD)  145 W + 145 W 
Minimum RMS Output Power  100 W + 100 W (8 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.019% THD) 
Dynamisk effekt (8/6/4/2 ohms)  140 / 170 / 220 / 290 W 
Signal/Brusförhållande (CD)  100 dB (Pure Direct on, 200 mV) 
Audio In / Out  10 / 2 
Phono Input
Yes
Digital Input  Yes (Optical / Coaxial) 
USB Input
Yes
Subwoofer-utgång
Yes
Control (Trigger) Out
Yes
Headphone Out
Yes
Pure Direct
Yes
ToP-ART Yes
Strömförbrukning i stand-by läge 0.1 W (Network standby on / Wi-Fi connection; 1.8 W)
Storlek (B x H x D) 435 x 151 x 392 mm (with antenna up: 435 x 215 x 392 mm)
Vikt 11 kg

 


Relaterade Produkter

Yamaha CD-S300 är en CD-Spelare med ett rent och klart ljud som innehålle de viktigaste funktionerna.
XTZ 99.36 FLR levererar långt över priset enligt tidningen HemmaBio. Endast de bästa komponenterna har använts vid designen av denna högtalare.
Stilrena golvhögtalare med mattsvart högkvalitativ polerad flerlagerslack i nya XTZ Spirit-serien. Dubbla 6,5-tums bas/mellanregister med lång slaglängd ger slagkraftig och tight bas.
Stereo-receiver med Wi-Fi, Bluetooth, app-styrning, Spotify Connect, Tidal, Deezer, AirPlay, internetradio och Yamaha MusicCast.
St
Köp!
Kraftfull och kompakt stereoförstärkare av hög kvalitet för streamingtjänster och multirumssystemet Yamaha MusicCast
Modern stereoförstärkare i klassisk design. Bluetooth, Spotify, Tidal, Airplay, app-styrning och Yamaha MusicCast. Utrustad med YPAO (autokalibrering med mätmikrofon) och ESS Sabre DAC.