Stängd telefon under 18/2 - 22/2

   DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core

St
Lägg i Kundvagn!
Slut på lager, E-posta för status
Produktkod: 12370

Beskrivning


Den nya DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core rumskorrigeringsystem är skapat för att användas till korrektion av alla typer av ljudsystem automatiskt. Den utnyttjar det nya mycket kraftfullt DSP-chipet VS8053 "IceDragon" för rumskorrigering på masternivå. Den nya Anti-Mode 2.0 Dual Core kan användas mellan en förförstärkare och ett slusteg (eller aktiva högtalare). Med automatisk kalibrering och inbyggd TFT-skärm där du ser uppmätningarna av rummet har du en maskin med omatchad användarvänlighet vilket också är det som gjort DSPeaker välkände på rekordtid.

Förutom rumskorrigeringen erbjuder Dual Core även USB-DAC/S/PDIF-DAC, pre-amp, volymkontroll och EQ-funktioner. Allt detta enkelt använt med den medföljande fjärrkontrollen. På baksidan hittar du både balanserade XLR samt RCA-kontakter, men även Pure-Digital, där den korrigerade signalen passerar rakt igen helt i digitalt format.

Relaterade Produkter

Automatisk subwoofer-kalibrering som effektivt motverkar resonanser i rummet. Ansluts mellan förstärkarens subwoofer-utgång och subwoofern.
St
Köp!
DSPeaker Anti-Mode rumskalibrering för subwoofer. Ingångar för L och R från förstärkare med motsvarande pre out.
St
Köp!