ARCAM FMJ SR250 Svart demo

St
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 12622

Beskrivning


Arcam FMJ SR250 är en fullmatad stereoreceiver. Här finns både hdmi-växel och rumskorrigering via Diracs hyllade programvara.

Möjligheter som en hemmabioreceiver men enkelheten som en stereoförstärkare.

Arcam har varit ett mycket aktad aktör i HiFi-branschen under sina 40år. De har gjort sig kända för att erbjuda helt egenutvecklade förstärkare av yttersta kvalitet där alla resurser läggs på de komponenter som ger renast möjliga ljud för pengarna. Väldigt få företag bygger produkter helt från scratch men Arcam har alltid legat stor vikt i detaljerna och de ställer ofta högre krav än vad de färdiga lösningarna kan erbjuda. Ett exempel är att Arcams blåtandsenheter somerbjuderca 50dB bättre signal till brusförhållandeän konkurrenterna. Innan dessa ansåg Arcaminte att Bluetooth hade något att göra med äkta hifi.

Arcam var först med att bygga en extern DAC 1988. De var det enda engelska HiFi-märket som hade kunskapen att bygga en kassettspelare från grunden och så har traditionen fortsatt med helt egenutvecklade CD-, DVD- och nu Blu-Ray-spelare.

Även när Arcam har satt igång utvecklingsprojekt för att skapa världens bästa DAC och förstärkare utan någon hänsyn till kostnad så har slutsumman slutat på fullt överkomliga 30000kr för deras DAC och 50000kr för deras förstärkare. Anledningen till att de inte kostar flera hundratusen som konkurrerande lösningar är för att Arcam inte lägger pengar på onödiga kostnader som inte påverkar ljudet och att de fortfarande har realistiska marginaler trots sin överlägsna ljudkvalitet.

Effekt: 2 channels driven, 20Hz - 20kHz, <0.02% thd 90w
2 channels driven, 1kHz, 0.2% THD - 120W
Residual noise & hum (A-wtd) - <0.15mv
Bildutgångar: 3 x HDMI ut (1 för zon 2 )
Digitala ljudingångar: 7 x HDMI x 4 Coax x 2 Optisk x USB
A/V ingångar: 7 x HDMI, 4 x Coaxial, 2 x Optisk, 6 x RCA, 3,5 mm aux, USB-ingång, Internet
Analoga ljudutgångar: 1 Rca par för slusteg, 1 par för subwoofer och 1 par för Zone 2
Nätverks ingång: Ja
Övrigt: Radio Tuner FM, DAB, DAB +
Vikt: 15.1 kg
Dimensioner (BxHxD): 433 x 171 x 425 mm

Relaterade Produkter

Optisk digitalkabel av mycket hög kvalitet. Dubbelslipad lins för bästa resultat.
xtz blue line stereo rca kabel för anslutning mellan stereokmponenter som t.ex. cd-spelare
St
Köp!