XTZ 95.33 Center Högblank Svart

St
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 12088

Beskrivning

XTZ 95.33 - Noggrann och exakt ljudåtergivning

 

XTZ 95.33 byggs med högkvalitativa element och har därför ett mycket harmonisk och detaljerat ljud. Banddiskanten vi använder är en av de bästa som finns på marknaden och hittas inte någon annanstans i denna prisklass. Kombinerat med ett mellanregister med mycket bra transientsvar som återger musik och hemmabio mycket korrekt. Tack vare två baselement, kan 95.33 spela riktigt djupt och kraftfullt. Njut av det detaljerade ljudet av denna centerhögtalare i en hemmabio uppsättning.

 

Element

För diskanten av 95.33 valdes en högkvalitativ banddiskant som inte kan hittas i någon annan högtalare i denna prisklass. Det 18 μm tunna ultralätta bandet är en aluminium sandwichkonstruktion som kan återge även de mest subtila detaljer och återger dem med maximal precision. De titanoxid belagda bas/mellanregisterer och basarna producerar en övertygande naturlig och exakt ljudbild. De behärskar både de djupaste bastonerna och reproducerar ljudet perfekt.

 

Ljudinställningar

Bas reflexrören som är placerade på framsidan kan stängas med bifogade pluggar som gör att 95.33 kan användas både som sluten eller basreflex konstruktion. . Detta tillåter att högtalaren kan placeras nära väggen och även gör basen mer exakt. Det är också möjligt att justera diskantnivån i två olika nivåer.

 

Kabinett

De 18 mm tjocka sidoväggarna av 95.33 är tillverkade av MDF och ger dubbla fördelar med att skapa en mycket stabil struktur som har hög dämpningsfaktor mot interna resonanser. Dessutom säkerställer de optimala arbetsförhållanden för elementen. Med en vikt på hela 12.5 kg, är 95.33 en monumental högtalare som kan återge de mest subtila nyanser.

 

Lacken

Högtalaren kommer i vitt, blank svart eller matt svart som gör att 95.33 passar i de flesta miljöer och kan lätt integreras in i vardagsrummet eller i hemmabion. Rundade kanter på framsidan och frontgrill med magnetfäste som ytterligare kompletterar den tidlösa designen på högtalaren.

 

Terminal

Terminalen på 95.33 har stöd för bi-wiring och dessutom bi-amping vilket är väldigt ovanligt i prisklassen. Dessutom erbjuder terminalen möjlighet att anpassa diskantnivån.

 

Frontskydd

Sex magneter håller fast front-grillen vilket ger ett väldigt stilrent utseende utan grillen. Det akustiska tyg som används är helt transparent för ljud. Risk för skador på högtalaren kan effektivt förhindras med hjälp utan det inte finns någon försämring av ljudet.

 

 

Konstruktionstyp: 2-vägs Centerhögtalare
Diskantregister: 1 x Banddiskant (Harts-Aluminum-sandwich)
Mellanregister: 2 x 180mm (6,5") elektrodynamiskt (Polypropen med elektropläterad titan)
Frekvensrespons:: 47 - 35.000 Hz (+/- 3dB)
Nominell impedans: 4 - 8 Ohm
Känslighet: 89 dB (2,83 V/1 m)
Effekttålighet: 250 W Short term IEC 268-5, 125 W Long term IEC 268-5
Frontskydd: magnetisk, Svart (Mattsvart, högblank svart), Vit (Mattvit)
Terminal: Guldpläterad, Bi-wiring / Bi-amp ready
Ljudinställningar: Basreflex / Sluten (2 portar), Diskantjustering i 2 olika lägen.
Dimensioner: 600 x 218 x 300 mm (W x H x D) / 23.9 x 8.7 x 11.9"
Vikt: 12.5 kg / 27.5 lbs
Färger: Mattsvart, Högblank svart, Mattvit
Garanti: 5 År
Kvantitet: 1 st

 

Relaterade Produkter

Klassisk mattsvart centerhögtalare i rejält kabinett på 12,5 kg, 600 x 218 x 300 mm (W x H x D) bestyckat med högkvalitativ banddiskant och dubbla 6,5-tums bas-/mellanregister.
XTZ 95.22 har ett exklusivt utseende och en banddiskant av väldigt hög kvalitet. Enkel att hänga upp på väggen eller ställa på stativ