XTZ Cinema M8 Tower 3.0-paket Lagerflytt

Paket
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 20439

Beskrivning

XTZ Cinema M8 Tower + M8 Center = THX Ultra-klassat 3.0-paket

 

Obs! Ej originalförpackning för socklarna på M8 Tower (levereras separat). Därav priset. Annars helt nya högtalare och socklar.

 

 

Perfekt uppgradering

Sökandet efter den ultimata hemmabion finns ständigt där, antingen till avancerade uppsättningen i vardagsrummet eller drömmen om ett rum dedikerat för hembio. Det mesta som händer i en film kommer framifrån. Centerhögtalaren spelar en central roll och har stort ansvar att hålla ljudåtergivningen så perfekt som möjligt och samtidigt klara höga ljudtryck över avstånd med minimal förvrängning. Till slut når man gränsen där man uppfattar att ljudet är precis där, nästan så att man kan ta på det.

XTZ Cinema

XTZ Cinema M8 Tower och M8 Center är utrustade med dubbla basar på 8 tum och sex stycken dome-element för mellanregister och diskant. Rejäla hemmabiohögtalare. THX Ultra-certifieringen är en försäkring till konsumenter av kompromisslös kvalitet, bästa prestanda och konsistens.


"Kraft, dynamik, precision för alla typer av rum"

 

För mer information se produktsidorna för respektive produkt:
XTZ Cinema M8 Tower

XTZ Cinema M8 CenterRelaterade Produkter

XTZ Cinema S2 är en högtalare som fungerar lika bra på vägg som tak och stativ. Även anpassade för dolby atmos
Par
Köp!
XTZ Cinema Sub 1x12 är en kraftfull 12 tums subwoofer (500 W RMS / 900 W Peak) med djup bas och full kraft - perfekt för hemmabion!
St
Köp!
XTZ Cinema Flushmountkit är ett väggfäste som är anpassat för högtalarna i XTZ Cinema-serien
St
Köp!
THX-certifierade XTZ Cinema S5 är en högtalare med tre olika funktioner; direktstrålande, di-pol eller di-pol 3x. Flexibel surroundhögtalare som levererar kristallklart ljud även vid höga ljudtryck.
Par
Köp!
Stereoslutsteg från XTZ med ICEpower Class D-teknik. 2 x 300 Watt, justerbar gain, 113 dB S/N, Stereo- och monoläge, stöd för 19-tums rackmontage