IOTAVX AVX1 7-kanals försteg

St
Lägg i Kundvagn!
På lager, redo att skickas!
Produktkod: 20099

Beskrivning

IOTAVX AVX1 7-kanals försteg för avancerad hemmabio

Högpresterande försteg med stöd för 4K UHD HDR video och alla aktuella 5.1- och 7.1-kanals ljudformat. AVX1 har 4 st HDMI-ingångar, där 3 st har stöd för 4K UHD HDR video med HDMI 2.0 och HDCP 2.2, och har även flera analoga och digitala ingångar för andra ljudkällor.

IOTAVX AVX1 är perfekta valet för dig som vill uppgradera tidigare receiver-baserad hemmabio och få riktigt hög prestanda, men till ett på alla sätt överkomligt pris. AVX1 levererar mycket hög ljudkvalitet, flertalet avancerade funktioner och har senaste generationen av EQFlex automatisk ljudkalibrering för högtalare och rumskorrigering.

I kombination med 7-kanals slutsteget IOTAVX AVXP1, eller något annat lika bra slutsteg, kommer IOTAVX AVX1 leverera den typ av ljudkvalitet, kraft och kontroll man inte trodde var möjlig i den här prisklassen.

Kvalitet

IOTAVX AVX1 inte bara låter kanonbra, den är byggd för att hålla med ett tungt stålchassi och en konstruktion, och komponenter, av hög kvalitet.

 

Anslutningar

Bild (ingångar/utgångar)
6 HDMI-ingångar varav 3 med fullt stöd för 4K UHD HDR
2 HDMI-utgångar varav 1 med fullt stöd för 4K UHD HDR

Ljudingångar
2 obalanserade analoga
1 S/PDIF koaxial digital
1 Toslink optisk digital
1 Bluetooth (kräver separat Bluetooth-dongel)

Ljudutgångar
7.1 obalanserade analoga (RCA)
7.1 balanserade analoga (XLR)

Andra anslutningar
1 IR-ingång
1 IR-utgång
1 RS-232 seriell
1 Trigger (programerbar)
1 Dimmer-kontroll (10 nivåer)
2 USB-data (reserverade för firmware-uppdateringar)

Ström
115V till 230V @ 50 / 60 Hz (växlas automatiskt)
25 Watt förbrukning
0,5 Watt vid stand-by

Dimensioner
Höjd: 108 mm
Bredd: 435 mm
Djup: 328 mm (inklusive kontakter)

Vikt
I kartong: 7 kg
Ur kartong: 4,6 kg


Mjukvara
Firmware-uppdateringar till IOTAVX AVX1 hittar du här: https://www.iotaenterprises.co.uk/pages/support-1

IOTAVX

Målet för utvecklingen av IOTAVX är att med passion fokusera på att leverera high-end-ljud, fast utan de höga high-end-priserna - från deras introduktion på marknaden med varumärket Nakamichi tills idag där de ger mer modern teknik under varumärket IOTAVX.

Produkterna från IOTAVX är utvecklade i samarbete med flertalet ingenjörer och komponenttillverkare som är världsledande innovatörer i sina respektive fält, vilket gör IOTAVX till en framstående tillverkare inom hifi och hemmabio.

Relaterade Produkter

XTZ Cinema Sub 1x12 är en kraftfull 12 tums subwoofer (500 W RMS / 900 W Peak) med djup bas och full kraft - perfekt för hemmabion!
St
Köp!
Automatisk subwoofer-kalibrering som effektivt motverkar resonanser i rummet. Ansluts mellan förstärkarens subwoofer-utgång och subwoofern.
St
Köp!
Analogt signalkablage. 2 st EFF-kablar med proffsanslutning XLR.
Par
Köp!
NYHET! 7-kanals klass AB slutsteg av oöverträffad kvalitet och prestanda i denna prisklass.
Nytt stereoslutsteg från XTZ med ICEpower Class D-teknik. 2 x 300 Watt, justerbar gain, 113 dB S/N, Stereo- och monoläge, stöd för 19-tums rackmontage
Paket med IOTAVX högpresterande försteg AVX1 med stöd för 4K UHD HDR och högkvalitativt 7-kanals klass AB slutsteg AVXP1 på över 30 kg i ett gediget chassi.